Поддръжката на електрокардиограма (ЕКГ) присъства в много съвременни смарт часовници

...
Поддръжката на електрокардиограма (ЕКГ) присъства в много съвременни смарт часовници
Коментари Харесай

Кои модели Garmin ще имат функция и за ЕКГ

Поддръжката на електрокардиограма (ЕКГ) участва в доста модерни смарт часовници и лека бавно стартира да доближава до повече модели.
 Garmin Vivoactive 5 и всичко за новия смарт часовник
Новият Garmin Vivoactive 5 - по-евтин и по-способен отпреди

Един много елементарен избор за часовник

ЕКГ функционалността на часовниците на Garmin е утвърдена от Администрацията за храните и медикаментите и е клинично валидирана, което я прави една от най-надеждните на пазара.

От тази седмица функционалността за ЕКГ е налична в приложението на Garmin за устройствата от серията Venu 3, Epix Pro, Fenix 7 Pro и Tactix 7.
 Снимка 638457

Поради нуждата от характерни датчици към циферблата на часовника, които оказват помощ да се направи връзка за отчитане на ЕКГ, поддръжката е лимитирана единствено до тези модели.

С поддръжка за други медицински устройства, като следене за кръвно налягане Garmin дава цялостна платформа за записване и шерване на основни данни за здравето.

При пускане на приложението за ЕКГ ще бъдем ориентирани да сложим палеца и показалеца си на противоположните страни на металния пръстен към стъкления циферблат на часовника и да останем неподвижни за 30 секунди.
 Снимка 638458

Софтуерът ще ни преведе през всички детайлности за метода, по който се събират данните и целия развой по осъществяване на ЕКГ.
 Garmin Venu 3, Venu 3S всичко за новите смарт часовници
Garmin Venu 3 и 3S - по-скъпи, само че с причина

Със обилни подобрения

След това първо четене приложението ЕКГ ще се появи като една от дейностите на часовника, тъй че ще можем да създадем ново четене на сърдечните ни индикатори, когато пожелаем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР