Поддържането на здравето не е лесна работа . С течение

...
Поддържането на здравето не е лесна работа . С течение
Коментари Харесай

Тайната на баба Цанка: Аз съм на 60 години, а това растение върна зрението, отстрани мазнини от черния дроб и изчисти дебелото черво

Поддържането на здравето не е лесна работа. С течение на времето, нашите органи и телесни функционалности се утежняват, което води до проблеми като загуба на зрение или непроходимост на дебелото черво. Понякога, на черния дроб могат да се натрупат прекалено много мазнини, които предизвикват многочислени проблеми, които сигурно ще се отразят на цялостното ни здравословно положение. За благополучие, има естествена съставна част, която може да ви помогне-цвеклото.
Цвеклото е зарзават, който е главно употребяван недопечен или в салати. Не доста хора знаят, че цвеклото има многочислени изгоди за здравето – да вземем за пример, то и може да отстрани тлъстината от черния дроб, предотвратява запушване на дебелото черво и ви оказва помощ да възстановите зрението. И това не е всичко!

Ползите за здравето от цвеклото.
Цвеклото може да усъвършенства циркулацията на кръвта и укрепва сърдечно-съдовата система, както и да даде задоволително количество сила денем. То съдържа бетаин и триптофан, рядка субстанция, която може да се успокои и се бори със напрежението. Противовъзпалителните свойства на цвеклото и високото наличие на антиоксиданти ще спомогнат за битка със свободните радикали в тялото ви и ще подобрят общото ви здраве. Ето по какъв начин да подготвите здравословна салата от цвекло, която можете да ядете всеки ден:

Състав:
2-3 дребни глави цвекло
1/2 глава лук
зехтин
лимон, или ябълков оцет
сол на усет

Инструкции:
Обелете цвеклото и го сварете го във вода с щипка сол, а по-късно се нарязва на дребни късчета и се слага в купа.
Нарежете лук и го смесете с цвеклото, прибавете зехтин и оцет и подправете със сол на усет.
Подправете салатата с оцет и оставете за един час.
След това можете да се насладите на усета му.

Тази невероятна салата ще почисти дебелото черво и черния дроб и ще усъвършенства визията ви. Цвеклото е доста хранително и и потребно и това се дължи и да се трансформира в част от ежедневната си диета! Затова, в случай че страдате от влошено зрение или желаете да прочистите дебелото си черво, не пропускайте да изпробвате качествата на цвеклото. Сами ще се убедите в силата на този лек.
Инфо: Лекувай

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР