Поддържането на перфектна фигура е задача, с която малцина успяват

...
Поддържането на перфектна фигура е задача, с която малцина успяват
Коментари Харесай

5 неща, които да избягваме, ако сме решили да преобразяваме телата си

Поддържането на съвършена фигура е задача, с която малко на брой съумяват да се оправят! Динамичното ни всекидневие, неналичието на време и стресът, под който живеем води до небалансиран метод на живот и рано или късно стигаме до сложната битка с килограмите. За нея, както и за питателните привички споделя приятелят на foodanda, инструкорът, Мартин Васев. Той счита, че в основата на здравословното хранене седят някои елементарни и лесни за осъществяване неща, само че изискващи самообладание и рутина.

  1. Никога не пийте калории: Газираните питиета, както и соковете закупени от магазина са нищо повече от количество вода със захар. Много хора заместват цели хранения с питиета. Да, това би могло да се случи, само че единствено в случай че питието е богато на фибри, витамини, протеини и здравословни мазнини.
     
  2. Никога не прескачайте хранене: Когато желаете да измененията тялото си, храненето е основно. Повечето инструктори, осведомени с метаболитните процеси на тялото предлагат от четири до шест хранения дневно, като един от най-важните съставни елементи в тях е протеинът.
     
  3. Избягвайте пържените храни: Така наречените „ разрушители за тялото “ са необятно налични и евтини, което ги прави желани и постоянно употребявани. В тях обаче има внушително количество транс-мазнини, които ги трансформират във зложелател номер 1 за човек, тръгнал да преобразява тялото си.
     
  4. Никаква консумация на захари и тесто през ноща: Въпреки, че пълнозърнестите храни са добре пристигнали, когато сме на хранителен режим, то би трябвало да се заобикаля тяхната консумация в по-късните часове. Закуската би трябвало да бъде най-хубавото и богато ястие и с повишаване на часовете на деня, храненията би трябвало да се олблекчават.
     
  5. Да ограничим приема на сладко: За множеството дами е доста мъчно да откажат сладките под всякаква форма и най-много шоколада. Консумацията на какао висок % е позволена.
Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР