Поддържането на добър стил от мъжа изглежда лесно, но смешните

...
Поддържането на добър стил от мъжа изглежда лесно, но смешните
Коментари Харесай

10 дрехи, които мъжът не бива да облича никога

Поддържането на добър жанр от мъжа наподобява елементарно, само че смешните картинки по улиците не понижават макар замогването на популацията и видимо невижданото обилие в магазините.

Кои са 10-те облекла, които мъжът не трябва в никакъв случай да облича, в случай че желае да наподобява съществено.

1. Риза с пай ръкав

Може да си я разреши единствено Чарли Шийн в " Двама мъже и половина ", само че даже и в неговия случай става дума за спортна униформа - това, с което се явява, са винтидж униформи на клубове по боулинг. Направени са от чист найлон и са извънредно запарващи. При него е театрален костюм. А най-ужасно е публична риза с вратовръзка и пай ръкав. Комсомолското минало прозира като потник над космати гърди. BTW всички, уповавам се, знаят, че бельото не трябва да се вижда. Никога и по никакъв мотив.



Ако ви е толкоз топло, навийте си ръкавите. Това е допустим аутфит за настоятелен човек при над 30 градуса. Впрочем към този момент е демонстрация на неприятен жанр вълненият костюм при високи температура, в случай че не сте президентът Барак Обама и ви следва да обявите ракетен удар против Дамаск.

2. Скини дънки с паднала талия

Това оставете на гей общността и на подрастващите. Ако сте минали 22, в действителност изглеждате неуместно. Изобщо множеството облекла, които се оферират от марките за така наречен стрийтмода, наподобяват добре единствено в каталозите, в никакъв случай върху хора. Впрочем увисналите дънки са възможни единствено в случай че се казвате Биг Ша и отивате на контрапротест.



Прекалено високата талия от време на време провокира иронични мнения - както се яви Шварценегер на летище София. Но никой не се съмнява в мъжествеността на Арни, нали. Високата талия, която връща в 80-те, е комфортна, а в случай че имате, въпреки и малко шкембе, е за предпочитане пред ниската талия. Тя изисква наложително плочки. Ако ги нямате - избирате стила на Арни.

3. Кроксове

Макар компанията да е произвела над 200 млн. истински пластмасови чехли. Това са си пластмасови чехли с дизайн на налъм. Стават единствено да откъснете домат от разкаляната градина. За нищо друго. Впрочем това се отнася и за кожените чехли вид публични. Оставете ги за футболистите от нулевите години. Те би трябвало да останат благ спомен от кариерата на Гонзо в " Левски ".



4. Ластична черна тениска с лого на италиански бранд

Никога, но в действителност в никакъв случай. Наскоро станаха 18 години от гибелта на Васил Илиев и съвсем 10 от кончината на брат му Георги Илиев.

Мир на праха им и на черната тениска - униформата на силовия осигурител. Ако имате някоя доста обичана, може да си я сложите за ретро фолкпарти с Кати и Тошко Тодоров. Може да ви одобряват за част от програмата.



5. Тениска с " остроумни надписи "

Просто забравете - това е най-лесният метод всички да схванат какъв брой ви е празна черепната кутия. Все едно че публикувате във фейсбук мъдростта на вековете, само че по този начин всички ви виждат. Освен това тези тениски се вършат за глупави туристи и се създават от най-най-евтиния памук. Не стават за обличане след пране. Ако толкоз доста ви харесва черната тениска с надпис " Сексинструктор ", използвайте я за спане. Когато сте самичък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР