Поддържа 72 езика и се интегрира с уеб, мобилни и

...
Поддържа 72 езика и се интегрира с уеб, мобилни и
Коментари Харесай

Progress NativeChat улеснява разработката на чатботове

Поддържа 72 езика и се интегрира с уеб, мобилни и обществени канали

Чатботовете позволяват редица належали провокации в региона на обслужването на клиенти

Progress NativeChat, платформа за основаване и стартиране на чатботове, основана на изкуствен интелект, към този момент е налична на световния пазар, оповестиха от американския разработчик, част от екипа на който се намира в София след договорката с Телерик.

За разлика от останалите сходни решения, NativeChat е построена върху технологията CognitiveFlow (в развой на патентоване от Progress) и може да бъде обучавана сходно на нов чиновник – с цели, образци и данни от съществуващите бекенд системи. С нейна помощ организациите разрешават на клиентите си да поддържат връзка и извършат транзакции по натурален метод и посредством желан от тях канал, без нужда от човешка интервенция.

Чатботовете позволяват редица належали провокации в региона на обслужването на клиенти, подчертаха от Progress. Чрез осъществяването на транзакционни задания те могат да освободят запас на чиновниците в контактните центрове и да им разрешат да се концентрират върху сериозни за бизнеса потребности. Сред останалите изгоди са понижаване на разноските и повишение удовлетвореността на клиентите.

Създаването и стартирането на чатботове обаче може да бъде комплицирано и с лимитирани резултати, в случай че не се направи по верния метод. Progress NativeChat отстрани огромна част от сложността при създаването на чатботове и форсира стартирането на пазара посредством способността си да се самообучава на база на настоящото другарство, разясниха от Progress.



„ Чатботове са най-способни, когато са интелигентни, схващат подтекста и могат непосредствено да извличат данни и заключения от съществуващите системи “, сподели Дмитри Черевик, основен софтуерен шеф в Progress. „ С NativeChat могат елементарно да се основават чатботове на база на наличните системи, които поддържат връзка с потребителите по натурален метод и непрекъснато усъвършенстват контекстуалното си схващане, акуратност и прогнозиране в диалозите “, добави той.

NativeChat може да бъде интегриран в уеб портали за самообслужване и мобилни приложения, като улеснява процеса във всички канали. Използвайки NativeChat, клиентите могат да се свързват с организациите посредством обществени канали като Фейсбук Messenger или други чат технологии, като изберат най-удобния за себе си метод. NativeChat може да бъде интегриран с всяка бизнес система, поддържаща REST API.
още по тематиката
Experian е една от фирмите, които към този момент употребяват Progress NativeChat, поради CognitiveFlow технологията, която дава опция на бота да поддържа диалози, сходни на човешките. NativeChat се преглежда от Experian като евентуална платформа за така наречен робо-агент услуга на компанията.

Progress NativeChat схваща диалози на 72 човешки езика, като има опция за вградена технология за обработка на натурален език, основана на Фейсбук. Платформата е способна да се образова от съществуващи страници и материали за „ Често задавани въпроси “ в границите на две седмици.

NativeChat започва в България под проектовото име Darvin.ai в границите на Progress Labs – вътрешен развъдник за нововъведения на компанията. Част от останалите планове в Progress Labs са ориентирани към разширена и виртуална действителност, блокчейн, периферни калкулации за IoT, основани на изкуствен интелект нови приложения и други
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР