Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни

...
Подчинен на лунното ръководство, той изостря целия спектър от разнообразни
Коментари Харесай

Венера Е В Квадрат С Уран - 15 И 16 Юни! Бъдете Много Внимателни!

Подчинен на лунното управление, той изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че би трябвало да бъдете извънредно деликатни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противоположен случай може да имате такива неприятни феномени като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Следва да се заобикалят хирургични намеси в региона на органите на храносмилателната система, също и в гръдната област (млечните жлези) с изключение на, в случай че не са животоспасяващи. Препоръчват се процедури по извеждане на камъни и шлаки от организма. Може да се лекуват и вадят зъби, да се поставят протези, да се вършат интервенции на краката, коленете и сухожилията. В този интервал се покачва апетита. Препоръчва се използването на зеленчуци и плодове. По-малко да се пие вода – може да се появят отоци.

Грижа за растенията – Подходящо за поливане и наторяване на цветята, за битка с вредителите.

3 лунен ден (започва от 07:29ч на 15 юни продължава до 08:36ч на 16 юни) Третият лунен ден носи положителна сила, нужна за видоизменение на концепциите в съответни каузи. Пасивността в този ден е противопоказна, дори рискова. Ако сте си правили някакви проекти, време е да действате. Подходящо за другарство, завързване на нови връзки, продан на информация, краткотрайни неща. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лековерие, недообмислени изявления и решения, непотребна приказливост, написа Пик.

Не мислете и не желайте неприятно на никого, тъй като вашият отрицателен подтик ще бъде обезателно предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е насочен, а преди всичко на вас самите. Чувството на злоба директно работи върху работата на черния дроб. Отрицателните страсти, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от силата на Луната. По този метод вашият личен организъм ще получи огромна доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето за какво в 3-ти лунен ден е добре да се прояви толерантност, миролюбие и благонамереност.

В този ден тялото се обновява астрално. Неизползваната сила може да подрине здравето на индивида. Колкото повече сила отдава, толкоз по-добре ще се усеща. Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална сила. Препоръчителни са всевъзможни бани, контрастни душове.

В секса би трябвало да има повече интензивност, откритост, фикция, многообразие, неспокойствие, странност. Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура. Това ще придаде на любовните връзки нови безредици и ще разнообрази еротични усеща. Добре е водещата роля да се поеме от дамата.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Подстрижката в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР