Подчертава се, че България и Полша са транзитни държави, и

...
Подчертава се, че България и Полша са транзитни държави, и
Коментари Харесай

Докато министърът ни се чуди, „Газпром“: Преустановени са газовите доставки за България и Полша

Подчертава се, че България и Полша са директни страни, и " при положение на неразрешено евакуиране на съветски газ от директни размери към трети страни, директните доставки ще бъдат понижени с този размер "
„ Газпром “ изцяло е прекратил доставките на газ за българската компания " Булгаргаз " и за полската PGNiG поради неплащането в рубли в открития период. Това се споделя в известие на съветския газов холдинг, представено от ТАСС и Ройтерс.

„ Газпром износ “ е уведомил „ Булгаргаз “ и PGNiG за прекратяване на газовите доставки от през днешния ден, 27 април, досега на реализиране на заплащането в сходство с реда, открит с декрет ", оповестява „ Газпром “ и отбелязва, че „ Газпром износ “ не е получил заплащания за доставките на газ през април от двете компании към края на работния ден на 26 април, оповестява БНР.

Руската газова компания също по този начин напомня, че България и Полша са директни страни и „ в случа на неразрешено отклонение на съветски газ от директните размери за трети страни, доставките за пренос ще бъдат съкратени с този размер “. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР