Подбирайте правилно продуктите за лицеБез значение на каква възраст сме

...
Подбирайте правилно продуктите за лицеБез значение на каква възраст сме
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за нощната козметика

Подбирайте вярно продуктите за лице

Без значение на каква възраст сме и какъв е нашият вид кожа, тя постоянно ще се нуждае от положително разчистване, хидратация, подхраняване и като цяло положителният тип на кожата, без значение от възрастта несъмнено изисква поддръжка. Нужно е да поставяме особени грижи за кожата си както денем, по този начин и през нощта, с цел да можем умерено да се разсънваме с една сияйна, отпочинала и добре изглеждаща кожа на лицето, поучава.

1. Подбирайте вярно продуктите за лице

Продуктите за нощна грижа за лице, би трябвало да бъдат избирани, според от настоящите проблеми и положението на кожата ви. Заради ултравиолетовите лъчи и всички останали неподходящи фактори влияещи ни денем, по кожата ни се натрупват извънредно доста свободни радикали, които би трябвало да бъдат обезвредени. Обърнете внимание на това, дали продуктите ви за лице съдържат витамини като А, Е, С, Р, коензим Q10 или селен, защото кожата на лицето се нуждае точно от тези съставки и детайли с цел да е в положително, здравословно положение. Ако кожата ви има потребност от засилено поддържане, ще ви е нужно да употребявате комбинацията от крем дружно със серум. В случай, че желаете надълбоко възобновяване и навлажняване ще би трябвало да наблегнете на потреблението на нощна, възстановяваща маска за лице. Желателно е продуктите за нощна грижа на лицето да съдържат овлажняващи съставки като хиалуронова киселина, колаген, пантенол, омега-3 мастни киселини и други.

2. Спазвайте избран режим

Независимо от избора на козметика, това, което би трябвало да бъде маркирано, като главно предписание на добре изглеждащата кожа е спазването на избран режим. Специалистите настояват, че в основата на вярната грижа за лицето е постоянното разчистване. Почистването на лицето, би трябвало да се трансформира във ваша всекидневна рутина както заран, по този начин и вечер с несъмнено подобаващият за вашата кожа и за тази цел артикул. Смята се, че без постоянното разчистване на лицето, инвестицията в серуми, маски и кремове и други козметични артикули за лице, би била изцяло неоправдана. Това е по този начин, тъй като повече от половината потребни субстанции, съдържащи се в тези артикули не съумяват да навлязат в по-дълбоките пластовете на кожата.

За да може на сутринта кожата ви да е в съвършено положение, откакто сте я почистили добре, нанесете тъничък пласт от нощния крем най-малко 1-2 часа преди лягане. Така кремът за нощна грижа ще разполага с нужното време с цел да попие добре в кожата ви.

Най-благоприятното време за нанасянето на крема за нощна грижа е в часовете сред 19:00 и 21:00 часа, защото точно тогава клетките на кожата стартират интензивно да гълтам О2, започват деленето си и се възвръщат.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР