Подавам сигнал до ЕК и френското председателство на Съвета на

...
Подавам сигнал до ЕК и френското председателство на Съвета на
Коментари Харесай

Джамбазки подава сигнал до ЕК за подпаления български културен институт

Подавам сигнал до Европейска комисия и френското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Няма думи, с които да се опише мерзавското, шумкарско и тъпо държание на опожарилите Културен център „ Иван Михайлов “ в Битоля.

Това се споделя в позиция на българския представител в Екологичен потенциал и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки във връзка следващото поругаване на българска институция в Северна Македония.

През нощта или рано тази заран бе разпален Културният клуб " Иван Михайлов " в Битоля. Изгоряла е табелата с името на Клуба-Иван Михайлов. Неизползваема е и входната врата на центъра.

" Това е резултатът от фалшификациите на историята, от лъжите и от неспиращия език на омразата по отношение на българите и всичко българско. Това е резултатът от дейностите на политичарите в Скопие. И те претендират, че би трябвало да ги пуснем в Европейски Съюз ", добавя още Джамбазки.

Няма да стане. Не и до момента в който правата на българите в Северна Македония не бъдат предпазени. Не и до момента в който не бъде осъден всеки акт против България от страна на македонистките изстъпления там.

Очаквам Стево Пендаровски, Буяр Османи и Димитър Ковачевски да осъдят този срамен акт, в случай че желаят да продължи въобще някакъв разговор, споделя още в позицията си съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и отсича, че в противоположен случай ще бъде ясно, че няма нищо такова като добросъседство.

Като български представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки ще уведоми документално Европейска комисия и всички свои сътрудници в Брюксел, Съвета на Европейския съюз и френското председателство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР