Подавам оставка, но като член на ГЕРБ. Това обяви на пресконференция

...
Подавам оставка, но като член на ГЕРБ.
Това обяви на пресконференция
Коментари Харесай

Зико: Подавам оставка! Но като член на ГЕРБ

Подавам оставка, само че като член на ГЕРБ.

Това разгласи на конференция през днешния ден кметът на Пловдив Здравко Димитров, който е определен като претендент на партията преди 3 години.

Оставката му бе поискана този уикенд от водача Бойко Борсов и с решение на Изпълнителната комисия.

Лоша дума за господин Борисов от мен няма да чуете, той е водач на тази партия и аз съм там от основаването й. Това е негово решение и аз го почитам, сподели Димитров.

Кметът на Пловдив обаче и сигурен, че Борисов е подведен.

На въпрос от кого – той отговори: „ От Иван Тотев. То се вижда! “

Здравко Димитров научил от сътрудник публицист за съботната колекция на актива на ГЕРБ в Пловдив с Бойко Борисов, на която му беше поискана оставката като кмет поради несправяне с работата и нанасяне на вреди на партията.

Борисов изброи най-малко три конфликтни проблема, за които се бил намесил – пробива под Водната палата, панаира и стадионите.

Кмет съм на всички пловдивчани, определен съм от тях и нямам право да напусна и оставя Пловдив на автопилот, изясни претекста за отхвърли си да се подчини на партийната воля Здравко Димитров.

Вторият, който пък го активизира да взе участие вероятно в кметските избори наесен, е че след поисканата оставка му се обадили в пъти повече хора в сравнение с преди 3 години, когато е избра за кмет на Пловдив.

Според Димитров за три години мегов мандат в Пловдив при спрени еврофондове се работят планове за 500 млн. лв.. В мандатата на Иван Тотев – за 200 млн.

Очаквайте детайлности.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР