Подариха на Димитър Николов официалната топка на историческото първо европейско

...
Подариха на Димитър Николов официалната топка на историческото първо европейско
Коментари Харесай

Кметът на Бургас: Да изграждаме по един басейн на 2-3 години е наша политика

Подариха на Димитър Николов формалната топка на историческото първо европейско състезание по водна топка U15 с подписи на треньорите и формалните лица

Кметът на Бургас Димитър Николов разгласи пред управлението на Европейската лига по водни спортове (LEN) и пред делегациите на 16-те страни, участници на историческото първо европейско състезание по водна топка за юноши до 15 години, че упоритостите на Бургас са да се трансформира в един от най-хубавите градове, организиращи шампионати по водна топка от най-високо равнище.

" За Бургас това е първо състезание във водните спортове от подобен сан. Със сигурност сега ние не сме най-хубавият град хазаин, само че ви давам обещание, че ние ще станем най-хубавият град, организиращ шампионати от най-голям сан. Благодаря на всички състезатели, посетители и другари, участващи в това прелестно съревнование. Надявам се да сте останали с прелестни усещания от Бургас, тъй като това е един от градовете в страната, които имат упоритости да бъдат мощни във водната топка и политиката на Общината е на всеки две-три години да построява по един нов басейн ", съобщи Димитър Николов по време на специфичната церемония за участниците на шампионата, провеждащо се в новоизградения съвременен плувен комплекс " Парк Арена ОЗК ".

" Изказвам специфични благодарности на Европейската лига по водни спортове, на Българската федерация по водна топка за гласуваното доверие Бургас да провежда първото европейско състезание по водна топка в тази възрастова група ", добави Димитър Николов.

Кметът на Бургас получи специфичен подарък - формалната топка за историческото първо европейско състезание с подписи на треньорите на всички финалисти, делегатите на LEN, съдиите и ръководителите на Българската федерация по водна топка и Европейската лига по водни спортове.

Членът на Бюрото на LEN Александър Шостар благодари за положените старания и на градоначалника, и на президента на Българската федерация по водна топка Петър Петров. А откакто преди шампионата бе връчил признателен плакет на LEN за Димитър Николов за приемането на шампионата в Бургас, на галата преди финалните мачове удостои с високото самопризнание и шефа на Българската федерация за положените старания и работата България освен да се върне на интернационалната карта на водната топка, само че и да провежда шампионати на чудесно равнище.

„ Вярвам, че всички са останали с хубави усещания и мемоари от Бургас и България. Да се надяваме, че това домакинство ще маркира веднъж единствено нагоре и напред за българската водна топка “, съобщи Петър Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР