Подарете си мелодични преживявания в пролетните вечери. Акустичен концерт с

...
Подарете си мелодични преживявания в пролетните вечери. Акустичен концерт с
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: идват музикални вдъхновения

Подарете си мелодични прекарвания в пролетните вечери. Акустичен концерт с песни на 15 езика ви чака на 1 юни, в Арт фондейшън. Лили Друмева показва новия си албум „ Друмул ”, в компанията на Краси Първанов от Точка БГ!

Тази вечер -JEREMY? Излизат на сцената на Music Jam. Само седмица след огромния триумф на състезанието Пролет 2019 на БНР.

Наградената ария Day After Day ще прозвучи онлайн. С нея сграбчиха Голямата премия на селекционния екип в пролетния конкурс и присъединяване във фестивала „ Евросоник “ в Грьонинген (Холандия), Първата премия на журито и Наградата на музикалната и журналистическата колегия. Специален посетител на вечерта е Кирил Маричков, с който имат обща ария - „ Не си самичък ”. Очакват се и други общи части, ще ни покажат по какъв начин надарени музиканти, въпреки и от разнообразни генерации могат дружно да основават на сцената нещо ново, забавно и друго.

Международната джаз групировка Western Balkans Band BG може да видите и чуете в Античния спектакъл в събота. Тяхната авторска музика показва общите корени в компанията на импровизации, блус, рок и джаз. Концертът е част от програмата на Пловдив 2019 - Европейска столица на културата.

Стив Хакет включи и София в турнето си. Майсторът на китарата идва на следващия ден.

Британецът, който не поддържа Брекзит, избра 19 страни за турнето си, със спирка и у нас. Водещият китарист на великата английска рок група Genesis залага на клубна сцена, тъй като желае да е по-близо до почитателите. Програмата ще показа шлагери на групата, в която свири седем години и влиза с нея в залата на славата. Хакет ще свири и авторски композиции, чака се и извадка от най-новия му албум At the Edge of Life.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР