Подаръците са хубаво нещо, но не материалните неща са тези,

...
Подаръците са хубаво нещо, но не материалните неща са тези,
Коментари Харесай

Малките неща, които означават много за всяка жена

Подаръците са хубаво нещо, само че не материалните неща са тези, които демонстрират любовта към дамата. Точно противоположното. Има някои дребни жестове, които са обичани на всяка от нас и посредством които бихте могли да изразите възприятията си.

1. Да я питате по какъв начин е минал денят ѝ
Един на пръв взор толкоз нищожен въпрос, само че в действителност значи доста за дамата. Това демонстрира загрижеността ви. По този метод тя ще стартира да ви споделя повече и ще се отпуска пред вас. С сходен въпрос ще я накарате да се усеща скъпа и обичана.
2. Взимайте под внимание това, което споделя
За да е щастлива дамата, сътрудникът й би трябвало да я слуша и да не омаловажава думите й. Дамите харесват мъже, които не са на мнение, че мъжът е освен това от дамата. Ето за какво, когато й обръщате задоволително внимание, тя ще стартира да ви обича още повече.
3. Обажданията
Любимо на всяка жена е позвъняване с думите " Какво правиш, всичко наред ли е? ". Този диалог лишава едвам няколко минути, само че е нещо, което я прави извънредно щастлива. Мъжете, които са се научили да вършат този жест, несъмнено имат доста огромен триумф с дамите.
4. Комплиментите
Жените рядко си признават, само че едно от най-любимите им неща са комплиментите без мотив. Това са думи като " Много си красива през днешния ден ", " Ухаеш прелестно ", " Имаш доста красива усмивка " и други Обичаме комплиментите, колкото и да... ДОЧЕТЕТЕ ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР