Подаръците, които прави Epic Games Store по повод края на

...
Подаръците, които прави Epic Games Store по повод края на
Коментари Харесай

Вземете Dishonored безплатно от EGS

Подаръците, които прави Epic Games Store във връзка края на годината не престават стремително с две нови заглавия, като едно от тях е още веднъж в действителност особено – Dishonored на Arcane Studios. Другата игра е Eximus: Seize the Frontline – Season Three, екшън RTS тактиката на Ammobox Studios от 2021. Предложенията са годни до пети януари идната година.

Макар и към този момент на 10 години, Dishonored не е игра, която може да остарее, сходно на своята звезда Корво Аттано и величествения Дънуол. При излизането си през 2012 Dishonored получи голям брой оценки, признанието както на медиите, по този начин и на геймърите. Магазинът на Epic Games предлага играта в нейното Definitive издание от 2015, което включва всички издадени допълнения и усъвършенствани графики. Ако сте фенове на работата на Arkane и сте играли играта по този начин или другояче, може би не е зле да си я припомните, тъй като, както по-рано тази година разбрахме, последната игра на студиото – Deathloop и Dishonored –, тъй че може да извършите връзките тук по-лесно.

„ Dishonored ме накара да се усещам, като човек, който се бори по всевъзможен начин да резервира тези неща, които са значими за мен в един полудяващ свят. Играта излиза от ролевите си функционалности, с цел да провокира играчите да очертаят свои лични морални заключения тук, само че го прави без да се пробва да демагогства или съди. Дали в действителност е добре да не убиваш никого или има хора, които са толкоз зли, че единственото допустимо наказване за тях е гибелта. Играта е безредна и те кара да се замислиш – тъкмо, както в същинския свят… или най-малко в свят, в който притежаваш силата да поемеш контрола над група плъхове и да извършваш впечатляващите „ Смърт от високо “ летящи убийства. Дали си коства този свят да бъде избавен? Това тъкмо желае Dishonored от всеки състезател да реши. И да си прекара демонски добре, до момента в който мисли по въпроса “, в ревюто си към Dishonored през 2012 Беки Къмингам от Cheat Code Central.

Dishonored и Eximus ще бъдат заменени на пети януари с Kerbal Space Program и Shadow Tactics.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР