Подаръци под елхата: кой от тях избирате? Ура! Получих толкова

...
Подаръци под елхата: кой от тях избирате? Ура! Получих толкова
Коментари Харесай

Подаръци под елхата: Изберете един и разберете какво ви очаква!

Подаръци под елхата: кой от тях избирате?

Ура! Получих толкоз готин подарък! Благодаря доста! Благодаря! Всичко написано е правилно! Продължавайте и шансът в никакъв случай няма да ви изостави! Основното е да вярвате в триумфа на безнадеждната идея. Благодаря още веднъж! Споделям с всички свои другари този прелестен тест!

Доста забавен и занимателен тест! И в действителност, все едно е написан тъкмо за мен!

Във всеки възрастен живее малко дете, което просто обожава заниманията, изненадите и несъмнено подаръците. И несъмнено, в най-вълшебния месец на зимата всички желаеме да се потопим в приказка и една прелестна заран да намерим подарък под елхата.

Скъпи другари, дано изиграем една забавна игра-гадание. Представете си, че една хубава заран намирате подарък.

Кой го е донесъл – евентуално към този момент сте се досетили. А в този момент да си представим по какъв начин е опакован? Кой от тези дарове е ваш?

1.Вие сте непретенциозен човек, само че с доста положително сърце. В тази скромна дребна чанта се крие осъществяването на 3 ваши заветни стремежи. За да се осъществен, би трябвало да кажете “Искам …. ”. Всичко ще се сбъдне.

2.Жълта кутия с панделка. Какво може да бъде това? Разбира се това е ЗДРАВЕ! Вече е доста близо. Чакането няма да бъде дълго. Но е доста значимо да помислите какво значи благосъстоянието за вас. В последна сметка какъв е смисълът, който влагате в това. Какво ще бъде? Чанта с пари и може би дълго чакано попълнение на фамилията?

3.Избрали ли сте подаръчна чанта с дребни подаръчета? Тя споделя, че можете да гледате на света оптимистично и да забележите положителното в него. В този пакет ще откриете наслада за себе си. Бъдете сигурни, няма да ви се наложи да скучаете през идната година. Проблемите ще бъдат незначителни и ще ги решавате бързо. Очакват ви невероятни приятни завършения и изненади.

4.Избрали сте тази торбичка? Със сигурност сте сантиментална персона и обичате да мечтаете. В тази торба се крие обич за вас. Буквално ще летите над земята. Тази обич освен ще ви направи щастливи, само че и ще ви помогне да постигнете задачите си.

Вижте още: Вашият избор разкрива доста значимо обръщение за вас

5.И за какво ви е нужна цяла торба с дарове? – ще попитат някои. И ние знаем за какво – с цел да споделяте насладата с другите. В тази чанта ще намерите шанс за себе си. Ще имате шанс във всичките си каузи. Хората към вас ще се чудят по какъв начин с лекост успявате във всичко. Така че не се колебайте да извършите проекти. Всички те ще се осъществят.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР