Подаръчна кутия с близо половин килограм накити от скъпоценни метали

...
Подаръчна кутия с близо половин килограм накити от скъпоценни метали
Коментари Харесай

Върнаха на собственика бижута за над 30 000 долара, намерени на летище София

Подаръчна кутия с близо половин кг украшения от скъпоценни метали е открита от чиновниците по чистотата на летище " София " на борда на аероплан на 22 май. Бижутата са били върнати на притежателя им още същия ден , оповестиха от аеропорта.

Изпълнителният шеф на летището Хесус Кабайеро персонално е поздравил екипа по наземното обслужване за професионалната отговорност и моралното отношение.

" Благодаря на сътрудниците за образеца, който дават. Наясно сме, че хората са тези, които вършат разликата и се радваме, че имаме същински експерти на летището. Такова държание ще ни помогне да станем петзвездно летище през идващите пет години, което е основната ни стратегическа цел ", разяснява Хесус Кабайеро.
 Над 11 000 лева върнаха на възрастен мъж, откакто осъдиха крадците
Над 11 000 лева върнаха на възрастен мъж, откакто осъдиха крадците

Единият е откраднал парите и е дал на другия

Всеки ден чиновниците на аерогарата намират десетки изгубени и забравени движимости. Пътниците най-често търсят своите телефони, преносими компютри, дамски чанти, документи и други персонални движимости. В терминалите, на лентите за багаж, в рейса или самолета, без значение къде са открити, те биват прибирани, описвани и съхранявани до тяхното предаване на притежателя им. Често връщането на движимостите става и със съдействието на самолетните компании, изясняват още от летището.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР