Подалият оставка регионален шеф Гроздан Караджов на извънреден брифинг опроверга

...
Подалият оставка регионален шеф Гроздан Караджов на извънреден брифинг опроверга
Коментари Харесай

Караджов в контраатака: Не ние, а ПП тикаха парите към крадливите фирми

Подалият оставка районен началник Гроздан Караджов на ексклузивен брифинг опроверга изказванията на премиера Кирил Петков, като натърти, че вс9ичките изказвания за " тикане " на пари към " крадливи компании " са неистина.

Трябваше да спрем да ремонтираме тези пътища, а това ще сътвори риск за републиканската мрежа. В суматохата, че изпускат ръководството, че не знаят какво да кажат, започнаха по същия метод когато избираха гуверньора, когато говореха за крадливите миилиарди, което няма общо с вчерашното овакантяване на съвещанието на Министерски съвет, нито дават отговор на обстоятелствата, сподели Караджов.

Предлагам да има надзор на Нс, не самозванци са предложили да има надзор. Моето изначално предложение е да има надзор, както на междуведомствената група, по този начин и на предлагананта комисия, увери той..

Тази неистина, че сме тикали към крадливите компании парите, не е вярна. Ние предложижме да няма такова разплащане. Предложението пристигна от Политическа партия и е доста тъпо тези, които дса предложили да сочат към мен и моя екип и да споделят че ние сме инспираторите на тия заплащания.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР