Подалият оставка министър на спорта Радостин Василев е бил разпитан

...
Подалият оставка министър на спорта Радостин Василев е бил разпитан
Коментари Харесай

След оцепването от ИТН Василев е привикан от полицията за ресторанта на Сталийски -

Подалият оставка министър на спорта Радостин Василев е бил разпитан през вчерашния ден в столичната полиция, където е постъпил сигнал против него от притежателите на ресторанта " 101 Bar and Dinner " в столичния кв. " Дианабад " наоколо до басейн " Диана ". Това описа Василев пред Би Ти Ви, а в сигнала било записано, че се е разхождал в заведението надменно.

Вчара Василев даде конференцията, на която разгласи, че той и още петима депутати напущат Има Такъв Народ и описа, че ръководителят на парламентарната група Тошко Йорданов му е споделил: " Пич, Дългия сподели да не закачаш Сталийски ".

На 7 юни, след акция в ресторанта, Национална агенция за приходите заяви, че заведението е затворено за 14 дни поради нарушаване на условията за вписване и отчитане на продажбите. След два дни заведението беше отворено, след Административен съд - София-град, анулира затварянето на обекта.

" За мен не е загадка на кого е заведението. За цялото българско общество не е загадка. Защо би трябвало да го крием и да се плашим, че това е на Сталийски? Аз съм юрист, мога да сложа 15 индивида подставени лица да ръководят ваши бизнеси, само че бизнесът е ваш ", сподели Василев.

Той акцентира, че договорът за наем на заведението ще бъде преустановен, до момента в който е състезателен министър. Ресторантът е част от активите на ведомството му и по тази причина той изрази удивление, че е бил упрекнат, че дружно с още няколко души от екипа си са се разхождали надменно в парцел, който е благосъстоятелност на министерството.

Всички депутати от Има Такъв Народ са минали по 2-3 теста за преданост

“Тошко Йораднов е професионален измамник. Нека да извадим детектор на лъжата и
един единствен въпрос: За Сталийски ли ми казахте да не окачам, или за Гроздан
Караджов? Това да е въпросът. Беше до моето бюро в Министерски съвет и ми
сподели: Пич, Дългият ме праща, недей върви повече там в ресторанта на Сталийски.
Недей прави видеозаписи с камерите, недей, пък и да не хвърляме в този момент към Гроздан
Караджов напрежение, тъй като има задоволително ”, сподели още Василев.

„ Всички народни представители минаха 2-3 теста за преданост. Екип от експерти в продължение на час-два задават стотици въпроси и според от резултатите хора от партията бяха подложени на детектор на лъжата. Единият беше Георги Георгиев. Това е процедура, когато управлението се съмнява в лоялността на някого и в никакъв случай не е процедура, когато ние се съмнявахме в лоялността на управление, сподели

Василев съобщи още, че Тошко Йорданов е единственият, който е отказал да се подложи на тест за преданост.

„ Има Такъв Народ има голям проблем, това не е Слави Трифонов, а Тошко Йорданов. Ние го осъзнахме доста от дълго време, той е мразен поради арогантното си безпардонно държание, поради грубия си език по отношение на депутати. Това не е обикновено. Депутатите на Има Такъв Народ сега са в Ада “, сподели още министърът на спорта в оставка.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР