Подаграта е вид артрит, който е най-често срещан в света

...
Подаграта е вид артрит, който е най-често срещан в света
Коментари Харесай

Кажете сбогом на подаграта с това мощно естествено средство!

Подаграта е тип артрит, който е най-често срещан в света и хората, които страдат от това заболяване, изпитват непоносима болежка.

Подаграта се появява, когато пикочната киселина стартира да се натрупва в кръвта. Постепенно се натрупва от ден на ден и бъбреците не могат да се оправят с това количество, тя стартира да кристализира и основава отлагания в ставите.

Появява се мощна болежка, зачервяване на ставата и сензитивност. Подаграта е хронично заболяване и множеството хора употребяват аспирин до края на живота си, само че това води до доста странични резултати.

Ето за какво тази невероятна примес от единствено 3 съставки се смята за най-хубавия натурален метод за лекуване на подагра, тъй като предотвратява признаците на подагра, тъкмо както противовъзпалителните препарати, само че без странични резултати.

Необходими съставки:
1 ананас
1-2 чаени лъжички куркума на прахуляк
1 чаша естествен сок от вишни
стъклен буркан
свеж джинджифил с дължина почти 3 см. или 2-3 чаени лъжици джинджифил на прахуляк
кухненски робот и блендер
мед

Начин на подготвяне:
Обелете ананаса. Нарежете го на части и го сложете в блендера. Разбъркайте. След това прибавете сок от вишни, куркума и джинджифил.

Поставете сместа в стъклен буркан и я затворете. Оставете продукта в ледник за към 10 дни. Може да добавите и мед или да измененията количеството джинджифил и куркума. За най-хубав резултат, консумирайте всеки ден, по 100 мл., 1-1,5 часа след хранене.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР