Подадохме документите в ЦИК за регистрация за предстоящите избори –

...
Подадохме документите в ЦИК за регистрация за предстоящите избори –
Коментари Харесай

Партия Воля ще участва самостоятелно в изборите

Подадохме документите в ЦИК за регистрация за идните избори – и парламентарни, и президентски. „ Воля “ ще взе участие независимо, не в коалиция в тези избори, заяви на излизане от ЦИК Пламен Христов от партията.

Христов сподели, че ще повдигнат тяхна кандидат-президентска двойка. „ Верни на себе си и във връзка с листите, и за кандидат-президентска двойка ще заложим на хора, които са съумели в обществото, потвърдили качествата си. Смятам, че към този момент се нагледахме на неопитни политици, които в границите на една година ни доведоха до трети избори “, уточни той.

Имената на кандидат-президентската двойка ще бъдат оповестени „ напълно скоро “.

Колкото до това дали ще съумеят да влязат в идващия парламент, Пламен Христов съобщи, че партията е мобилизирана и техните поддръжници, симпатизанти са твърдо окуражени този път да съумеят.

„ Всички видяха, че в коалиция ние не успяхме да реализираме по-добър резултат, в сравнение с сами. Така че считам, че в този момент когато се явяваме сами със личните сили и със личните хрумвания, които нашите симпатизанти добре познават, мисля че ще имаме по-добър триумф “, съобщи той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР