Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди ЦС и

...
Подадох оставка като председател на ДПС непосредствено преди ЦС и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Подадох оставка, за да е ясно, че не съм кандидат за следващ председател на ДПС

„ Подадох оставка като ръководител на Движение за права и свободи директно преди ЦС и Наказателен кодекс, с цел да е ясно, че аз не съм претендент за ръководител на партията за идващия мандат, да има задоволително време за сериозен спор за бъдещето на партията, както и задоволително време за подготовка на възможните претенденти за ръководител на партията “. Това написа някогашният ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ във фейсбук профила си. Това е първата реакция на някогашния водач на придвижването откакто 2 седмици резервира безмълвие.

Публикацията му съответствува с началото на съвещанието на Централният съвет на Движение за права и свободи, което би трябвало да насрочи дата за Националната конференция, на която да бъде определен нов ръководител на придвижването. Заседанието ще се управлява от почетния ръководител Ахмед Доган, който пое оперативното управление на партията след оставката на Карадай.

В обявата си досегашният водач благодари на всички – за „ всичко претърпяно и за доверието “

„ Благодаря Ви, господин Доган, за всичко! Службата за и в името на Движение за права и свободи е и привилегия, и голяма отговорност. Винаги съм се отнасял с голяма отговорност. И на край желая да се извиня на всеки един поотделно и на ЦС като цяло, в случай че не съм покрил неговите упования като ръководител и като човек “, написа в умозаключение Мустафа Карадайъ.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР