Подадена ръка от непознат в градския транспорт - едно наглед

...
Подадена ръка от непознат в градския транспорт - едно наглед
Коментари Харесай

Стартира Пловдив - град на доброто, ученици тръгват по Гла...

Подадена ръка от чужд в градския превоз - едно привидно просто нещо, само че в това време толкоз значително, се оказва причина за пловдивчани да се включат в „ Пловдив – град на положителното “ през пандемичната 2020г. Това изясни ученикът Николай Лазаров, от Професионалната гимназия по хранителна техника и технологии, на прага на 10-то юбилейно издание на акцията. Лазаров за втора поредна година поддържа самодейността. Той изрази очакванията си, тази година положителните образци да валят и журито да бъде затруднено оптимално в избора си. По думите на Гергана Миланова всеки човек е добър самичък по себе си, само че има такива, които блестят като кристали измежду другите.

Ученици от 8 до 10 клас към този момент потеглиха по Главната на Пловдив, с цел да разпространяват акцията и да приканят хората, да се включат в нея. Други 4 възпитаници пък ще прекарат деня пред стълбите на Каменица, където всеки пловдивчанин ще има опция да номинира индивида, който съгласно него заслужава да бъде отличен поради положителните си каузи. Номинациите ще се събират до 15 юни, като от сряда те ще могат да бъдат подавани единствено по електронен метод на формалния на акцията.

Жури на състезанието е петчленно- Йорданка Петкова, проф. Юрий Анастасов, инж. Людмила Ганчева, Ренета Венева и Чавдар Каришев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР