Подаден е пореден сигнал за нарязани гуми в София. Този

...
Подаден е пореден сигнал за нарязани гуми в София. Този
Коментари Харесай

Пореден сигнал за нарязани гуми в София: Над 10 коли са пострадали, опожарено е такси

Подаден е следващ сигнал за нарязани гуми в София. Този път над 10 са потърпевшите коли, а едно такси е опожарено. Извършителят на вандалския акт се търси.

Малко преди 06:00 ч. сутринта в събота притежателите на коли, паркирани в междублоково пространство в столичния кв. " Левски - Г ", са събудени от писък на противопожарна сирена. Причината - пушек, излизащ на вълни от оставен наоколо таксиметров автомобил.

„ Всички слязохме надолу. Аз и приятелят ми. И видяхме надлежно, че таксито пуши откъм задното купе. Аз изпаднах в ступор ”, споделя Лора Сгурева, водач на такси. 

Колата се оказала напълно унищожена. Лора споделя, че няма визия кой може да е направил това.

„ По никакъв метод не считам, че е обвързвано с работата, не дължа нищо в работата си ”, споделя тя.

Собственикът на автомобил Лилия Николова прибавя: „ Моята кола е с нарязани 4 гуми. Има и счупена ризница, ритана и счупена ризница ”.

Дотук вредите са за 1300 лева, пресмята Лора. А камери за видеонаблюдение в региона няма.

„ Аз съм с малко дете, няма къде да паркирам. Вечерите се обикаля по половин час. Имам " Гражданска отговорност ", само че " Каско " нямам. Няма кой да ми покрие вредите, тъй че аз ще си извадя парите персонално от моя джоба ”, споделя още Николова.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че сигнал за вандалския акт е подаден рано сутринта. Неизвестният причинител се търси. За по-малко от два месеца, това е четвърти случай на нарязани гуми в столицата.

Пострадалите до момента са от региона на Женския пазар, както и от квартал " Люлин ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР