Под звуците на българския химн и с изпълнение на местни

...
Под звуците на българския химн и с изпълнение на местни
Коментари Харесай

Новият кмет на Дупница Първан Дангов и новоизбраните 29-ма общински съветници положиха тържествено клетва

Под звуците на българския химн и с осъществяване на локални самодейци стартира тържествено първата сесия на Общинския съвет в Дупница.

Областният шеф инж. Александър Пандурски откри първата сесия на Общински съвет в Дупница. “Само в единодушие може да постигнете това, което заслужава Дупница ”, с тези думи се обърна инж. Пандурски към новоизбраните управници. Той означи, че Дупница е най-силно развитата община в стопански проект в региона. “Старайте се да извършите всичко, което зависи от вас, с цел да може община Дупница да просперира и отсега нататък. Вярвам, че ще намерите метод това да се случи! На добър час и триумф в работата ви! ”, пожела регионалният шеф на Кюстендил.

Председателят на Общинската изборна комисия Мария Чомакова връчи удостоверенията на новоизбраните кмет на община, кметове на кметства и общински съветници. Чомакова пожела на новоизбраните управници да работят в разговор и единодушие в името на Община Дупница и нейните поданици.

Новите управници на Дупница поставиха тържествено клетва и подписаха клетвените листа.

Първото съвещание на Общински съвет в Дупница води най-възрастният общински консултант - Виолета Инкьова. Тя съобщи, че, предвид на възрастовата граница в Общински съвет, жителите на община Дупница са избрали един млад Общински съвет. Инкьова уточни, че, с изключение на чуваемост към прогресивните и новаторски хрумвания на младите, би трябвало да има очакване и в опита на по-възрастните.

“Времето е най-големият критик и след 4 година поисквам да сме си свършили работата по най-хубавия метод. Нека работим с чиста съвест, почтено, независимо и честно в полза на жителите на община Дупница. Нека да не подведем доверието на съгражданите ни. Успешна работа на новоизбрания Общински съвет ”, приключи Виолета Инкьова.



За ръководител на Общинския съвет, с 15 гласи “за ”, бе определен инж. Костадин Костадинов. Той заемаше поста и през миналия мандат. “Ще бъда ръководител на всички, както в предишния мандат. Предлагам ви доброжелателен и диалогичен проект за работа. Изборите свършиха, в този момент е време за работа. Нека да създадем по този начин, че през идващите 4 години резултатът от този Общински съвет да се усети от жителите. Благодаря за доверието! Продължаваме напред! ”, съобщи Костадинов.

Новоизбраният кмет на Дупница Първан Дангов съобщи: “Приемам с голяма отговорност доверието, което ми гласувахте всички вие. Заявявам, че всичко, което говорихме, ще бъде следвано. ” Той бе безапелационен, че водещ за него ще бъде правилото на бистрота, отговорност и човешко отношение към всеки един жител. “Най-големият капитал и благосъстояние на нашия град са хората. Изборите свършиха в неделя. Лично за мен акцията стартира от през днешния ден. Всяка власт е дадена от народа и от Бога. Когато един човек се качва нагоре по стълбицата, не трябва да подминава тези, които среща, тъй като може да ги срещне и на слизане. Да живее България, да живее Дупница! ”, приключи Дангов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР