Под засилена охрана и викове Убийци дойдоха в съда двамата

...
Под засилена охрана и викове Убийци дойдоха в съда двамата
Коментари Харесай

Близнаците от Цалапица се изправиха пред съда: Близки на убитото момче протестират пред Съдебната палата в Пловдив

Под засилена защита и крясъци " Убийци " пристигнаха в съда двамата братя близнаци, задържани във връзка със гибелта на 24-годишния Димитър Малинов в Цалапица, оповестява Българска национална телевизия.

Те са привлечени като обвинени за персонално укривателство, по отношение на жестокото закононарушение, само че околните на жертвата упорстват обвиняването им да бъде променено, тъй като съгласно тях близнаците са съучастници.

Според събраните досега доказателства, двамата братя са помогнали тялото на Димитър да бъде превозено и заровено, а по-късно са закарали главния обвинен за убийството до дома му.

Междувременно родственици, близки и другари на убития в село Цалапица 24-годишен Димитър Малинов стачкуват пред Съдебната палата в Пловдив. 

Адвокатът на братята изиска делото да се гледа при закрити врата, само че съдът отхвърли настояването. Заседанието продължава. 

Протестиращите упорстват за ефикасни присъди за братята близнаци. Според тях те не са помагачи, а съучастници в убийството и заслужават доживотни присъди.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР