Под заглавие Призивите към Байдън да се оттегли след колебливото

...
Под заглавие Призивите към Байдън да се оттегли след колебливото
Коментари Харесай

Из световния печат: Тръмп лъжеше безсрамно, а Байдън бръщолевеше ...

Под заглавие " Призивите към Байдън да се отдръпна след неувереното показване в дебата против Тръмп нарастват " наблюдателката на английския в.  " Гардиън "  Арва Махдауи отбелязва, че нейните упования са били не просто слаби, а са паднали като в бездънна яма и тя даже не е била готова за това какъв брой фрапантен ще бъде дебатът в реалност. Тръмп лъжеше нахално, Байдън бръщолевеше несвързано, а водещите просто са споделяха доста пъти " благодаря " и продължаваха. Това беше не толкоз " спор ", колкото фарс, показва коментаторката на вестника.

Ако екипът на Байдън е считал, че този спор ще успокои терзанията по отношение на възрастта и качествата на президента, проектите им се провалиха грандиозно, отбелязва наблюдателката на в. Гардиън ". През първата половина на дебата Байдън изглеждаше зашеметен и едвам успяваше да изрече думите си. Към края на диалога той очевидно стартира да се показва по-добре, само че въпреки всичко това не беше човек, който вдъхва доверие. Тръмп блъфираше, лъжеше и правеше подмятания през цялата вечер, само че в случай че се съди единствено по външното усещане, наказаният нарушител имаше преимущество, написа коментаторката на вестника.

Afternoon Update: Democrats worried after poor Biden performance; Nine to cut 200 jobs; and sharp increase in Victorian motorcyclist fatalities
— The Guardian (@guardian)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР