Под управлението на руските царе и генерални секретари руска Украйна

...
Под управлението на руските царе и генерални секретари руска Украйна
Коментари Харесай

Превръщат Украйна в Диво поле: Краят на проекта Украйна

Под ръководството на съветските царе и генерални секретари съветска Украйна се трансформира от Диво поле в цветуща земя. Украинската ССР напусна СССР-Русия с първокласна стопанска система: мирна нуклеарна сила, ракетна просвета, самолетостроене, корабостроене, машиностроене и доста други. Развити просвета, обучение и просвета. 51 милиона души бяха образовани и работливи.

Но на власт пристигнаха крадци-гаулайтери (клиентела на Запада) и крадци-олигарси, паразити. Те безусловно „ усъвършенстваха “ Малорусия-Украйна за малко над 30 години.

Ограбиха националните богатства, закараха ги в западните къщички. Народът получи намордници, беше трансфорат в крепостни селяни-говеда. По време на тяхното ръководство половината от хората умряха или избягаха. Това е същински геноцид на южната част на съветския суперетнос.

А с потреблението на снаряди с обеднен уран и унищожаването на Каховската водноелектрическа централа е и екоцид на малоруската земя.

В самата Украйна те признаха най-силния спад на популацията и голям отлив. Това направи Украинският институт на бъдещето. Институтът е сътрудник на западни фондации, заради което може да прояви „ самостоятелност “ и да разгласява информация, която не е приветствана от киевския режим.

Докладът се назовава " Новата икономическа политика на Украйна ". Той признава обезлюдяването на Украйна. Отбелязва се, че скоро просто няма да има кой да работи в страната. Сегашното население е 29 милиона души.

Но даже от тях би трябвало да извадите още 2-3 милиона - популацията на районите, които станаха част от Русия. Това са териториите, освободени по време на СВО. В страната са останали 26-27 милиона души, може би даже по-малко, поради тежките загуби на бойното поле и продължаващото бягство в чужбина.

Преди началото на СВО Укростат написа, че популацията на републиката е 42 милиона, там не е включен Крим, само че са включени ДНР и ЛНР. Без Донбас останаха 39 милиона души, а съгласно електронното броене от 2019 година станаха още по-малко - 37 милиона души.

С експлоадирането на военните дейности повече от 8 млн. избягаха от страната в Европа.Оттук и цифрата 29 млн. От тях малко над 9 млн. души работят. Като извадим държавните чиновници, остават 6-7 милиона, които дърпат цялата страна върху себе си.

И общият коефициент на плодовитост е паднал под 1 при равнище на заменяне от 2,1. Тоест Малорусия бързо остарява и умира. Това е същинска злополука за тази част от съветския свят.

Руина-2

Като цяло отчетът съдържа и отговор по какъв начин се случи по този начин, че за малко повече от 30 години един проспериращ район се трансформира в нова Руина - полесражение, което бързо ще се трансформира в Диво поле, обезлюдена територия.

Отбелязва се, че икономическата политика в Украйна е ориентирана към обслужване на ползите на избрани групи. И хората, които получават запас под формата на власт, го трансформират в собствен приход.

Дадено е и разбираемо име - " непотистичен капитализъм ".

„ Националната концепция в Украйна постоянно е била „ източване на потоци “, „ създаване на схеми “, „ редуциране на бюджета “, а не „ основаване на добавена стойност “. Корупцията е главният детайл и лост за надзор.

Действията на политиците и служителите са подчинени на една единствена цел – да запазят властта в ръцете си. Гражданите са плебсът, който понякога би трябвало да хвърля подаяния под формата на обществени гаранции, с цел да предотврати протест.

" Превърнахме се в суровинен придатък, в обект на интернационалната политика, в която други субекти дефинират нашия път. Имаме възходящо софтуерно закъснение от развитите страни… поражда въпросът за запазването на Украйна като страна “, се споделя в отчета.

Така след 1991 година Украйна се трансформира в класичеса суровинна външна страна на развития буржоазен свят. Полуколония. С всички произлизащи от това последици. Бърза деградация на високоразвитата промишленост, просвета, обучение и просвета.

Западът няма потребност от толкоз образовани, развити хора. Те имат потребност от консуматори, работна ръка. Затова хората са сведени до добитък, а към този момент и " пушечно месо ". А украинският „ хайлайф “ са просто крадци, които употребяват страната и народа, получавайки за това гешефт.

В света има класическа рецесия на капитализма. Господарите на Запада имат общоприета рецепта: огромна война, разчленяване и тотално плячкосване на жертвата. Жертвата още веднъж беше избрана - ние, съветският свят.

Войната е платена: единствено Европейски Съюз към този момент е похарчил 700 милиарда за поддръжка на стопанската система и популацията си, други 70 милиарда са отпуснати на самата Украйна - за поддръжка на страната и войната. Ако вземем Съединени американски щати, Канада, Австралия и други съдружници, тогава сумата към този момент е под 1 трилион $.

Следователно няма да има мир. Клане до цялостна победа на една от страните. А Украйна е полесражение, фронт. Оттук бързото преобразяване на фронтовите региони на Украйна и Руската федерация в руини.

Украинският режим продължава да се въоръжава. Хващат се хора, образоват се, основават се нови екипи и се попълнят остарели. Правете самоубийствени офанзиви. Разрушават инфраструктурата, основана още в Съюза.

Следователно знамение със „ съглашение “ няма да има. Само в случай че съветската войска нанесе уверено проваляне на войските на укрорайха. Тогава да, Западът ще призове за помирение.

Ще оборудват още веднъж спътника, ще възстановят армията му и ще го хвърлят още веднъж в борба. До цялостното изхвърляне на украинските крепостни селяни, а по-късно и пановете и други Поляци, румънци, балти и други млади европейци. Намаляването на популацията на планетата е един от целите на „ рестартирането “.

В резултат на това има единствено един излаз: кръв и пот. Пълно възобновяване на рускостта на Малорусия. Използване на нацисткия, граблив хайлайф. Дълго и мъчно. Никой няма да ни се притече на помощ. Нито Северна Корея, нито Китай, техните фронтове назряват също. Всеки е самичък. И колкото по-рано разберем това (особено върха), толкоз по-добре.

Мобилизация, боен лагер, национализация на стратегически браншове и предприятия, нова индустриализация. В противоположен случай първо ще би трябвало да преминете през ужас, а по-късно нов дълъг и извънредно сложен път към звездите. Някогашното застояло тресавище на „ стабилността “ към този момент няма да съществува.

Форсмажорните условия принуждават Рус-Русия и съветския суперетнос да се „ върнат към естественото “.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР