Под ръководството на Софийската градска прокуратура се води разследване за

...
Под ръководството на Софийската градска прокуратура се води разследване за
Коментари Харесай

Двама отвлякоха жена от спирка в центъра на София пред ококорените минувачи

Под управлението на Софийската градска прокуратура се води следствие за осъществено закононарушение - незаконно отнемане от независимост (по член 142, алинея 2, вр. алинея 1 от НК). Досъдебното произвеждане по случая е почнало след получено известие до полицейски органи за отвлечена жена.

Към сегашния миг е открито, че на 12.10.2020 година Ю.П. имал спогодба за среща с жена – В.К., обвързвана с задължения по отношение на детето им.

Мъжът пристигнал на място, съпроводен от Р.К. На спирка на градския превоз, до заведение „ Кестена “ на бул. „ Янко Сакъзов “ в гр. София, двамата срещу волята на дамата са я откарали в околност отвън града. Свидетели на случилото се подали сигнал до полицията.

Извършителите на действия са били открити – Ю.П. (на 31 години) и Р.К. (на 33 години). Двамата са осъждани. С разпореждане на наблюдаващия прокурор лицата са били привлечени в качеството на обвинени и арестувани за период до 72 часа.

Днес, 16.10.2020 година, в правосъдно съвещание са били прегледани настояванията на Софийската градска прокуратура за налагане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на П. и К. Съдът ги е почел, като оставил обвинените в ареста.

Пострадалата от дейностите им жена е в положително здравословно положение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР