Под ръководството на Софийска градска прокуратура се води разследване на

...
Под ръководството на Софийска градска прокуратура се води разследване на
Коментари Харесай

Врата затисна и уби мъж в сервиз на Ботевградско шосе

Под управлението на Софийска градска прокуратура се води следствие на гибелта на охранител в сервиз на бул. „ Ботевградско шосе “, оповестява Novini.bg. 

Под управлението на Софийска градска прокуратура се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 123, ал.1 от Наказателния кодекс – причиняване на гибел заради неведение или немарливо осъществяване на занимание или на друга правно регламентирана активност, представляващи източник на нараснала заплаха.

Около 00:50 ч. на 15.03.2020 година, на бул. „ Ботевградско шосе “ в гр. София, на основен път Е 79, била породена гибелта на С.С. – охранител в сервиз за камиони. Мъжът бил затиснат от железна портална врата.

Разследват се аргументите, довели до съдбовния край за потърпевшия.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстанови
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР