Под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил се води разследване

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил се води разследване
Коментари Харесай

Арест за „продавач“ на пелети, въвел в заблуждение клиенти чрез обяви в интернет

Под управлението на Районна прокуратура – Кюстендил се води следствие за осъществено закононарушение по член 210, алинея 1, т. 4, вр. член 209, алинея 1, вр. член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Събрани са доказателства за виновността на Л.К., който е притеглен в качеството на обвинен. Установено е, че в интервала от 22.01.2018 година до 17.06.2019 година обвиненият К. въвел в подвеждане голям брой лица на територията на страната, в резултат на което им предизвикал имотна щета.

Л.К. се легитимирал като представител на фабрика за пелети „ А.П. “ Публикувал разгласи в интернет пространството с изтъкване на условия за осъществяване на услуги – превеждане на капаро за закупуване на въпросната стока на неговата банкова сметка. Последното незаконно действие било осъществено от него в гр. Кюстендил.

По искане на Районна прокуратура – Кюстендил съдът е определил мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на обвинения К., оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР