Под ръководството на Районна прокуратура – Враца се води разследване

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Враца се води разследване
Коментари Харесай

Районна прокуратура – Враца ръководи разследване на палеж на автомобил в с. Тлачене

Под управлението на Районна прокуратура – Враца се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения по чл.216, алинея 1 и по член 320а от Наказателен кодекс –унищожаване на непозната движимост и закана за осъществяване на престъплениепо отношение на неподвижен парцел.

В хода на следствието е открито, че на 01.11.2023 година в с. Тлачене, област Враца, Т.Б. отишъл в дома на живеещия в съседство И.И., където двамата използвали алкохол.

Около среднощ сред мъжете зародил скандал, прераснал в сборичкване. След интервенция на очевидци то било прекратено.

Т.Б. се прибрал у дома, взел туба със запалителна течност и излязъл на улицата. Счупил стъклата на лекия автомобил на И.И.,м. „ Ровър “,паркиран пред дома му, изсипал течността в купето и го запалил. Заплашил потърпевшия с палеж на къщата му.

С дейностите причинителят на незаконните действия е унищожил непознатото транспортно средство, както и съхраняваните в него документи. По първични данни общата стойност на породените вреди възлиза на към 3000 лв..

Предстои с разпореждане на наблюдаващия прокурор причинителят на незаконните действия - 32-годишният Т.Б., да бъде притеглен в качеството на обвинен и арестуван за период до 72 часа.

Разследването продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР