Под ръководството на Районна прокуратура – Монтана, Териториално отделение –

...
Под ръководството на Районна прокуратура – Монтана, Териториално отделение –
Коментари Харесай

Районна прокуратура – Монтана привлече в качеството на обвиняем и задържа мъж за сексуално посегателство над възрастна жена

Под управлението на Районна прокуратура – Монтана, Териториално поделение – Берковица, се водят дейности по следствие по досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 152, алинея 1, т. 1 и т. 2 от Наказателен кодекс.

На 05.03.2024 година е получен сигнал на телефон за незабавни случаи 112 за потърпевша жена. По делото са събрани доказателства и е открит причинителят на действието – 32-годишният Т.К.

Изяснено е, че през нощта на 04.03.2024 година той прескочил бетонова ограда и проникнал в дома на самотно живееща 80-годишна жена. Осъществил с нея полово съвкупление без единодушието й.

Пострадалатабилалишена от опция за самозащита, порадитрудноподвижност и влошено здравословно положение.

С разпореждане на прокурор Т.К. е притеглен в качеството на обвинен за осъщественото от него незаконно действие и е арестуван за период до 72 часа.

Известно е, че Т.К. е неосъждан, води бездомнически метод на живот, направил е опити за обезчестяване на други лица от женски пол, за което действие към този момент има формирано досъдебно произвеждане.

Предстои Районна прокуратура – Монтана да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР