Под ръководството на Окръжна прокуратура - Перник е образувано и

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура - Перник е образувано и
Коментари Харесай

Разследват дали не е била умишлено запалена колата на изгорелите край Трън младежи

Под управлението на Окръжна прокуратура - Перник е формирано и се води досъдебно произвеждане по отношение на тримата млади мъже, открити обгорени в кола в региона на трънското село Рани луг. Това разгласи на брифинг представителят на Окръжна прокуратура - Перник прокурор Албена Стоилова.

Загиналите мъже са от град Омуртаг. Заедно с тях във возилото с а открити и остатъци на животни . Причината за пожара към момента не е открита.

Назначена е пожаро-техническа експертиза, която ще отговори на въпроса дали се касае за зародила техническа нередовност в някоя от инсталациите на автомобила или повода е умишленото му запалване . Колата е била оборудвана с газова апаратура.

Трюфелотърсачите от Омуртаг са били две групи и са се движели с два разнообразни автомобила. Те идват в Трънско в нощта на 19 против 20 декември. Вечерта преди случая поемат по разнообразни направления за търсене на трюфели, след което са имали спогодба да се срещнат в град Трън.

Тримата починали мъже в единия автомобил са идвали постоянно в Трънско, с цел да търсят трюфели в гористите местности.
Сигналът за случая е подаден от брата на едно от починалите лица, откакто прекъснал да дава отговор на телефонните му позвънявания.

Съвсем скоро следва да станат ясни резултатите от аутопсията на телата на мъжете, както и тези на съдебно-медицинската, пожаро-техническата и ветеринарно-медицинска експертизи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР