Под ръководството на Окръжна прокуратура - Благоевград се води разследване

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура - Благоевград се води разследване
Коментари Харесай

Разследват по няколко версии за обезглавения мъж, открит в кола край Стара Кресна

Под управлението на Окръжна прокуратура - Благоевград се води следствие за осъществено ликвидиране, се показва в известие на прокуратурата. Работи се по няколко версии за гибелта на мъж в региона на кресненското село Стара Кресна, допълват от държавното обвиняване.

 Мистерия с открит обезглавен мъртвец зад кормилото на автомобил Виж още

В събота, 18 декември, към 16.20 часа е постъпил сигнал за открит обезглавен мъртвец на мъж в дере в региона на път от Стара Кресна за Кулата, оповестяват от Окръжна прокуратура - Благоевград. Оттам допълват, че жертвата е открита в лек автомобил на шофьорското място с подложен защитен колан. На към двадесет метра от транспортното средство е открита човешка глава.

Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група. Към сегашния миг е открит притежателят на автомобила, който е 44-годишен мъж от София, оповестяват от прокуратурата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура - Благоевград. Разследват се няколко версии за гибелта на потърпевшия, чиято идентичност е в развой на определяне, се споделя в известието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР