Под ръководството на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов в рамките

...
Под ръководството на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов в рамките
Коментари Харесай

Под ръководството на Сарафов службите на България и Великобритания обсъдиха мигрантския натиск

Под управлението на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов в границите на работна среща в Съдебната палата в гр. София бе разисквано противодействието на незаконната миграция. В нея участваха основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, ръководители на национални служби в Министерство на вътрешните работи, представители на управлението на Агенция " Митници “, както и Крис Фаримонд и Крейг Търнър от Националната организация за битка с престъпността (NCA) на Кралство Англия. От страна на прокуратурата присъединяване взе и Мария Павлова, заместител на основния прокурор, оповестяват от пресцентъра на държавното обвиняване.

Главният прокурор подчертава върху нуждата от сложен метод за прекъсване на мигрантския напън над страните от Европейския съюз и Англия. Борислав Сарафов акцентира, че взаимно с турската страна българските управляващи са решени " да затворят границите за незаконните мигранти “.

Акцент в диалога бе подложен и върху нуждата от актуализация на законодателството, което да разреши налагането на по-тежки и ефикасни санкции за уредниците и участниците в незаконните канали за трафик на мигранти.

Представителите на българските и английските правоприлагащи и правоохранителни органи се ангажираха да засилят своето съдействие в региона на битката с трансграничната проведена престъпност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР