Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура (СРП) е

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура (СРП) е
Коментари Харесай

Задържаха за срок до 72 часа молдовец за изнасилване и блудство

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура (СРП) е формирано и се води досъдебно произвеждане, в хода на което към наказателна отговорност е притеглен И.Г., на 34 години, жител на Република Молдова.

На 05.10.2020 година сред 02.00 и 06.00 часа, в гр. София, ул. " Средна гора ", обвиненият се съвкупил с Д.А., на 18 години, като я принудил към това със мощ, заплашил я е с нож и бухалка, блъснал ѝ пестник по лицето и я съблякъл.

В този времеви диапазон направил с момичето и дейности за да удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, още веднъж откакто използвал мощ и опасност.

В хода на следствието под управлението на СРП са събрани задоволително доказателства, че И.Г. е направил закононарушения от Наказателния кодекс, за които се планува " отнемане от независимост " за период от 2 до 8 години.

Предвид високата социална заплаха на действието и това, че И.Г. може да се укрие, тъй като няма непрекъснат адрес в България, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на обвинения за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР