Под председателството на областния управител Виолета Иеремиева се проведе заключително

...
Под председателството на областния управител Виолета Иеремиева се проведе заключително
Коментари Харесай

В Областната администрация се проведе заключително заседание на Комисията за изработване на Карта на социалните услуги

Под председателството на регионалния шеф Виолета Иеремиева се организира заключително съвещание на Комисията за одобряване на Карта на обществените услуги в региона.

Членовете на Комисията са специалисти в областта на опазването на здравето и обществените действия от общините в област Плевен.

На срещата беше дискутиран окончателният тип на Картата на обществените услуги, която отразява настоящите потребности на нуждаещите се от тях на територията на единайсетте общини.



Велислава Цолова направи предложение в Картата да бъдат включени и да се припознаят като държавна делегирана активност услугите, които предлага Центъра за прибавен поведенчески разбор на съдружие „ Аутизъм през днешния ден ”, който тя управлява.

Центърът се намира в Плевен и досега се финансира напълно от дарения. В него се оферират висококвалифицирани лечебни грижи за 52 консуматори – деца с разстройства от аутистичния набор.

Във връзка със закриването на Дома за медико-социални грижи за деца /ДМСГД/ в Картата на обществените услуги на територията на община Плевен ще бъде добавена резидентна грижа за деца с увреждания и за деца, нуждаещи се от непрекъсната здравна грижа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР