Под председателството на oбластния управител на Област Благоевград -г-н Николай

...
Под председателството на oбластния управител на Област Благоевград -г-н Николай
Коментари Харесай

Кметове в Пиринско гласуваха за поскъпване на водата

Под председателството на oбластния шеф на Област Благоевград -г-н Николай Шушков през вчерашния ден се организира изключително съвещание на Общото заседание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „ Водоснабдяване и канализация “ ЕООД - Благоевград.

На съвещанието участваха представители на общините Банско, Белица, Благоевград, Гърмен, Разлог, Сатовча, Симитли и Хаджидимово. Представителят на община Якоруда участва на съвещанието без право на глас.

Представители на общините Петрич и Струмяни не взеха присъединяване в съвещанието. Като посетители участваха шефът и чиновници на „ Водоснабдяване и канализация “ ЕООД – Благоевград.

Заседанието мина при следния дневен ред:
1. Приемане на решение за координиране Бизнес проекта на „ Водоснабдяване и канализация “ ЕООД - Благоевград за даване на ВиК услуги на обособената територия, за регулаторния интервал 2022 – 2026 година
2. Приемане на решение за установяване целесъобразния размер на вноската на страната в бюджета на Асоциация по ВиК Благоевград за 2023 година, в размер на 20 000 (двадесет хиляди) лв..
3. Други.

Съгласно дневния ред на съвещанието, Общото заседание на Асоциацията по ВиК съгласува Бизнес проекта на „ Водоснабдяване и канализация “ ЕООД - Благоевград за регулаторния интервал 2022 – 2026 година и одобри решение за установяване целесъобразния размер на вноската на страната в бюджета на Асоциация по ВиК Благоевград за 2023 година

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР