Под патронажа на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев в Първа

...
Под патронажа на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев в Първа
Коментари Харесай

Под патронажа на евродепутата Емил Радев в Първа езикова гимназия във Варна организират конкурс за есе и видео

 Под патронажа на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев в Първа езикова гимназия във Варна се провежда конкурс за есе и малко видео на тематика " Европа – граници и мостове ". Инициативата се организира от шест години насам, само че за първи път учениците ще бъдат предизвикани да показват своите визии и посредством актуалните аудиовизуални средства.

По традиция спечелилите в състезанието ще бъдат оповестени в навечерието на 9 май – Деня на Европа. Евродепутатът Емил Радев, който е ученик на учебното заведение, още веднъж ще спомага за награждаването на отличените.

През образователната 2019/2020 година Първа езикова гимназия във Варна взе участие в Програмата за учебни заведения посланици на Европейския парламент. Чрез редица начинания учебното заведение предизвиква учениците да обогатяват познанията си за активността на европейските институции. През 2018 година гимназията бе хазаин на първата по рода си в града симулация на работата на Европейския съвет с присъединяване на 28 младежи от девет образователни заведения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР