Под носа, под брадичката, около гърлото, като сутиен за бузи…

...
Под носа, под брадичката, около гърлото, като сутиен за бузи…
Коментари Харесай

Ако и презервативите така ги носите…

Под носа, под брадичката, към гърлото, като сутиен за бузи… всевъзможни идейни разновидности на носенето на маска и все по-малко разсъдък.

Ако и презервативите по този начин ги носите… разбирам за какво мат‘ряла е неприятен.

През последните няколко дни се случиха или продължиха да се случват всякакви забавни неща. Да забележим някои от тях…

***

Все повече хора подценяват обстоятелството, че има пандемия. Намират за занимателно да се гъбаркат с разпоредбите и когато в магазина, да вземем за пример, им кажат да си сложат маската, тъй като другояче няма да влязат, те си я кичат като одеве събудил се от кома наркоман със забавено умствено развиване. И се забавляват: „ ето, сложих си я! удовлетворени ли сте!? “

Не, не сме.

Иска ми се да имаше метод да ви натоварим всички на рейсове и да ви закараме надалеч в гората или полето, където ще сте си като вкъщи си. И да ви приберем, чак откакто пандемията мине.

Или година-две след това… Ако изобщо в миналото.

Да се разболявахте единствено вие… от ден на ден се приближавам до заключението „ да си трошат главите “ (честито! убедихте ме, че да ми пука за вас не е разумно), само че вие покосявате и дребното останали рационални същества в тая страна. Сеете болест, както сеете найлоновите си пликчета, семки, чашки от кафе, фасове, кенчета от бира, опаковки от презервативи (дано да са сработили! нека! нека не се размножите!), кутии от пуканки и пластмасови бутилки.

Преди два дни имахме ето това: „ “.

Аз си мисля, че доста по-полезно, вместо сирени и минута безмълвие, щеше да е да бяха останали живи тези медици. Понеже е цялостно с медицински разбирачи и гении в тая страна, се чудя за какво някои от тях не вземат да идат и обяснят, апелирам, на околните на тези хора—на вдовиците, на сираците, на майките—идете и им обяснете, че това е машинация и „ просто едно грипче “. И се поинтересувайте какъв брой медици умират годишно в България от „ просто едно грипче “. И гледайте, за по-ефектно, да си сложите сутиена за лице, да не забравите.

И, до момента в който почитат медиците с безмълвие и сирени, а гениите не престават да се подиграват, продължава и ето това…

„ “

„ “

„ “

„ “

„ “

„ “

… само че всичко това е „ машинация “, нали? Специално направена, с цел да ви накара да се чувствате зле. Помислете си, патриоти—които се фукате, че ще браните България и сте подготвени да умрете за нея, помислете си какъв брой ви е „ силата “ да я браните, щом една маска ви се опря.

- Аз съм подготвен да умра за България и сънародниците!
- Брей! Така ли…? Я си постави маската—така ще им окажеш помощ на България и сънародниците.
- Е… не желая бее-е… пречи ми сà…

***

оставя уредниците на противозаконните нещица на мира, тъй като им е ядосана и по този начин не може… аа-ма-ха!

„ Заради безапелационния отвод на уредниците да съблюдават условията на закона, Столична дирекция на вътрешните работи не обезпечава провеждането на тези нерегламентирани мероприятия. Отговорността за това е напълно на лицата, които се самоопределят като уредници на противозаконните дейности и на тези, които нерегламентирано блокират пътни кръстовища “.

Ами да—нèма ги пазат гражданята, по кое време към тех има некви противозаконни раоти я!

--Ама това мероприятие е нелегално бе, ние отхвърляме да присъстваме-- все едно ти споделиха от националната полиция.

И са си прави, да ви кажа. То е изморително. Отсега нататък полицейски представители ще отиват на място и ще реагират САМО на законни грабежи, законни убийства и набези, законни автогонки и покупко-продажби с опиати, както и обири на коли, за които има авансово издадени позволения по открития ред. При всички останали случаи на НЕЗАКОННА активност от полицията не може да се чака да участва, защото… мѝ щото е нелегално пък.

***

Разбрахме, че новият „ контракт “ на премъдрата и пресвета Община ще ни докара удоволствието да плащаме 5 пъти повече за осветяване в София. Или с други думи: 88 млн. лева

Еее… дето се вика—и по-лоши неща сме плащали, я. Едни 88 милиона в случай че не можем да си позволим за ярко, какви баровци сме! Ще ни се смеят.

А Западният парк още е сметище на полигон. Просто се сетих…

***

И малко интернационален привкус:

Бивш шеф щаб (на Департамента за вътрешна сигурност на САЩ) от администрацията на Оранжевия мъпет в Белия дом се включи в акцията на… съперника на Оранжевия мъпет—Джо Байдън.

Майлс Тейлър се включи в акцията на Републиканци против Тръмп. За който не знае—Републиканската партия е партията на Тръмп, само че не дребна част са се отвратили от Оранжевия Дони и в този момент поддържат съперника на личната си партия, единствено и единствено да си спасят страната. Такова нещо историята май не познава.

Както и да е.

Та, Майлс Тейлър записа ето това видео, в което изясни, че за две години и половина в администрацията на Тръмп е видял „ ужасяващи “ неща. Когато са го уведомили за кибер-атаки и закани за тероризъм, той (Тръмп) не е бил заинтересуван, не му е било забавно.

NEW: Testimonial ad from Trump's Former DHS Chief of Staff, declaring his support for Joe Biden and describing Trump's presidency as "terrifying " and "actively doing damage to our security. "

WATCH & go to for more.
— Republican Voters Against Trump (@RVAT2020)

По време на горските пожари в Калифорния Тръмп е заповядал да се отрежат парите и да не се оказва помощ за Калифорния и популацията ѝ, тъй като в този щат хората не са дали своят вот за него и, като цяло—не го утвърждават. В резултат Президент Бебешки ръчички е заповядал хората да бъдат оставени да си умират.

Искал е да употребява Департамента и за противозаконни ПР-акции. Искал е съзнателно да насилва управляващите да отделят деца на имигранти от родителите им—за наставление. Когато са му казвали, че нещо е нелегално и не може да се направи, той отговарял, че (цитирам) „ имал магическа власт “.

Майлс Тейлър го назовава: един от най-нефокусираните и недисциплинирани представители на властта, които е виждал.

Когато Тръмп се опита да се присмее на Майлс Тейлър и да го изкара някакъв си там неизвестен и нищожен човечец, който той дори не познавал… Майлс Тейлър му отговори с ето тази фотография:



***

И за край:

Чарлз Буковски оня ден имаше рожден ден. Ако беше жив, щеше да навърши 100 години. Но, по един или различен метод, той Е жив, тъй че можем да кажем, че Ханк стана на 100 преди 3 дни. ЧРД!

Ето ви няколко негови цитата, за лека вечер:

„ Разберете ме. Не съм от този елементарен свят. Имам си полуда, аз пребивавам в друго измерение и нямам време за неща, които нямат душа “



Getty Images

„ Страшна е не самата гибел, а методът, по който хората живеят преди нея “

„ Накъдето и да отива тълпата – ти тръгни в противоположната посока “

„ Кога свършва любовта, знаеш ли? Тогава, когато кажеш „ свърши “, а в сърцето не почувстваш болежка “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР