Под напрежение Риши Сунак се засмя в лицето на репортер,

...
Под напрежение Риши Сунак се засмя в лицето на репортер,
Коментари Харесай

Риши Сунак се смее в лицето на репортер, докато го питат кога ще бъдат общите избори

Под напрежение Риши Сунак се засмя в лицето на кореспондент, когато беше помолен най-сетне да каже на гласоподавателите по кое време ще бъдат общите избори.

Министър-председателят е изправен пред възходящ напън най-сетне да каже по кое време страната ще отиде на урни, откакто не съумя да ги свика в същия ден като локалните избори през май. Смята се, че той желае да издържи до есента, само че има спекулации, че може да бъде свален от личната си партия преди този момент.

Говорейки по време на посещаване в Ковънтри, господин Сунак беше запитан дали ще бъде юли или август. Той отговори със смях и по-късно добави: „ Говорих за това предходната седмица и доста пъти преди този момент. Това, което има значение, е изборът на тези избори – същността. “

Тъй като торите изостават в анкетите, паникьосан Съобщава се, че чиновници на задната пейка кроят скрит план да се отърват от господин Сунак. В изследване на министър-председателя лейбъристите го упрекнаха, че е „ клекнал “ на номер 10, вместо да организира ненадейно гласоподаване.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР