Под надзора на Районна прокуратура Царево се провежда разследване по

...
Под надзора на Районна прокуратура Царево се провежда разследване по
Коментари Харесай

Разследват пияния и дрогиран шофьор, който блъсна 4 момичета в Китен

Под надзора на Районна прокуратура Царево се организира следствие по досъдебно произвеждане за позволено на 07.08.2018 година пътно транспортно произшествие в гр.Китен с потърпевши четири девойки на възраст сред 17 година и 18 година, оповестиха от държавното обвиняване.

Под надзора на Районна прокуратура Царево се организира следствие по досъдебно произвеждане за това, че на 07.08.2018г. към 21.00ч. в гр.Китен Обл.Бургас на ул. “Корал “ при ръководство на л.а. “БМВ “, нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност предизвикал междинни телесни повреди на повече от едно лице, като действието е било осъществено в пияно положение и след приложимост на опиати – закононарушение по чл.343 ал.ІІІ вр. с ал.І б. “Б “ вр. с чл.342 ал.І от Наказателен кодекс във вр. със ЗДвП.

По случая са назначени съдебно-медицински експертизи, авто-техническа експертиза, химико-биологична експертиза, прави се още един оглед на местопроизшествието, организират се разпити на очевидци и други относими към предмета на следствие, процесуални дейности.

За това тежко съзнателно закононарушение, законодателят е планувал наказване „ отнемане от независимост “ от 1 година до 6 година и „ отнемане от право да се ръководи мпс “.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР