Под надзора на Районна прокуратура – Добрич се води разследване

...
Под надзора на Районна прокуратура – Добрич се води разследване
Коментари Харесай

Започна разследване за разпространяване на порнографски материали с деца в Добричко

Под надзора на Районна прокуратура – Добрич се води следствие за разпространение на нецензурен материали с деца, научи Moreto.net

Районна прокуратура – Добрич управлява досъдебно произвеждане по член 159, алинея 4, т.1 от Наказателен кодекс за разпространяване на нецензурен материали, за основаването на които са употребявани лица ненавършили 18 години. Към наказателна отговорност е притеглен 51-годишен мъж от село Езерец, община Шабла.

На 6 юни 2023 година, при профилирана интервенция, осъществена от Прокуратурата в Добрич и ГДБОП при Министерство на вътрешните работи, Д.И. бил арестуван в дома си. В момента на задържането му той осъществявал незаконната активност, за която е упрекнат. При осъществените претърсвания, в дома на мъжа са открити и конфискувани електронни устройства и носители на информация, съдържащи нецензурен материали с деца. Назначени са голям брой експертизи.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Районна прокуратура - Добрич. На Д.И. е избрана мярка за неотклонение „ парична гаранция “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР