Под надслова Вдъхнови бъдещето“ Джуниър Ачийвмънт България отвори регистрацията за

...
Под надслова Вдъхнови бъдещето“ Джуниър Ачийвмънт България отвори регистрацията за
Коментари Харесай

Отново Мениджър за един ден -регистрацията стартира


Под надслова „ Вдъхнови бъдещето “ Джуниър Ачийвмънт България отвори регистрацията за организации-домакини в 17-то издание на „ Мениджър за един ден “. Всички компании и институции, които желаят да отворят стажантски позиции за мениджъри за един ден, могат да създадат това до края на септември, когато започва и регистрацията и за възпитаници и студенти. Инициативата ще се организира на 30 октомври, вторник, в цялата страна.

“Мениджър за един ден ” дава начало на професионалната реализация на възпитаници и студенти на възраст сред 16 и 23 година и е измежду най-популярните начинания на Джуниър Ачийвмънт, която се организира годишно в още над 100 страни. Инициативата е в цялостен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа устременост, с цел да могат младежите да получат същинска подготовка за действителния свят на бизнеса. Реализирайки на процедура своята обществена отговорност, домакините потапят своите „ мениджъри за един ден “ в работното си всекидневие, демонстрират им от вътрешната страна по какъв начин работи техният бранш и ги въодушевяват да открият своето професионално предопределение.

Основен бизнес сътрудник на „ Мениджър за един ден “ през 2018 година е HP , които от години интензивно вземат участие и като компания-домакин. “За НР Inc. България присъединяване в самодейността „ Мениджър за един ден “ дава извънредно скъп опит. Освен, че имаме опция да погледнем ежедневните ни провокации с нов взор, с помощта на младежите, които имат смелостта да излязат от обичайните рамки при решаването на проблеми от практиката, сходни начинания ни оказват помощ да забележим какво търсят младите гении при избора на специалности и компании. Подобно „ сверяване на часовника “ е належащо за всяка една компания, в случай че желае да е измежду желаните работодатели за бъдещите експерти. Именно сходни начинания вършат HP Inc. освен обичан бранд, само че и ни подреждат измежду мечтаните компании за реализация в България ”, споделя Асен Георгиев, Генерален шеф HP Inc. за България.

JA България приканва повече компании, институции и работодатели да бъдат дейни и да вземат участие и домакинстват стажа на възпитаници и студенти, с цел да могат повече младежи да създадат в точния момент своя кариерен избор. Ежегодно към 400 организации-домакини отварят вратите си за общо 1000 стажанти, а за оповестените позиции в „ Мениджър за един ден “ аплайват над 2500 младежи. Компаниите и организациите-домакини могат да разгласят своите свободни позиции до края на септември, а учениците и студентите да аплайват за оповестените позиции от 25 септември до 14 октомври. И домакини, и участници се записват на платформата на самодейността на „ Мениджър за един ден “: http://mfd.jabulgaria.org .

В рамките на програмата тази година JA провежда и четвъртото издание на Младежкия кариерен конгрес „ Професиите на бъдещето ” където водеща тематика тази година е „ Дигиталната промяна на специалностите “. Участието на възпитаници и студенти в събитието е гратис, нужна е предварителна регистрация на следния линк: https://www.eventbrite.com/e/2018-tickets-48947123163

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР