под контрола на пилот от Дракен се разби почти веднага

...
под контрола на пилот от Дракен се разби почти веднага
Коментари Харесай

Самолетна катастрофа край Лас Вегас, има загинал

под контрола на водач от Дракен се разруши съвсем незабавно след политане от военновъздушната база Нелис, ситуирана покрай Лас Вегас, Невада, оповестява ТАСС. Пилотът е умрял, написа БГНЕС. Потвърждение за случая има от пресслужбата на авиобазата.
„ Самолет, експлоатиран от подизпълнител, изхвърчал от военновъздушната база Нелис, се разруши към 14:30 ч., отвън южната граница въз основата. Персоналът на военновъздушните сили на Нелис изрича най-дълбоките си съболезнования на сътрудници, другари и фамилията на умрелия водач Дракен ", се показва в известие от авиобазата.
 Случи се: Руски боен аероплан с здравно съоръжение лети към Съединени американски щати (ВИДЕО) Случи се: Руски боен аероплан с здравно съоръжение лети към Съединени американски щати (ВИДЕО)
Руски боен аероплан с здравно съоръжение излетя за Съединените щати, съобщи министерството на защитата в Москва. Машината „ Ан...
На собствен ред, Националният съвет за сигурност на превоза на Съединени американски щати заяви, че авариралият аероплан е изтребител Mirage F-1 , създаден от френската компания Dassault Aviation. Представители на регулатора са отишли ​​на място, с цел да проведат следствие. Все още не е предоставена информация за вероятната причина за злополуката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР