под които 19-те партии и 9-те, коалиции, регистрирани за парламентарните

...
под които 19-те партии и 9-те, коалиции, регистрирани за парламентарните
Коментари Харесай

ГЕРБ се отказва от Работа, работа, работа, БСП се цели в първото място

под които 19-те партии и 9-те, обединения, регистрирани за парламентарните избори, ще се явят на вота на 11 юли.

С разнообразни настройки потеглят към идните избори другите политически сили стана ясно от изявленията на представителите им след тегленето на жребия в ЦИК.

ГЕРБ, които са с номер 5 , акцентираха преди всичко терзанието си от , признати от предходния парламент, по силата на които вотът ще бъде напълно машинен. По традиция те съзряха и символика в отредения от жребия номер.

" Припомням на съперниците ни, че имаме 5 победи на парламентарни избори и най-вероятно ще имаме и шеста ", разяснява Тома Биков от някогашната ръководеща партия. Той изрази още и терзанието си: " Изборният кодекс на Станислав Трифонов, които беше признат от предното Народно заседание, се трансформира в една подигравка " , отсече Биков.
 ГЕРБ №5, Българска социалистическа партия №4 и Има Такъв Народ №22 в бюлетините за изборите
ГЕРБ №5, Българска социалистическа партия №4 и Има Такъв Народ №22 в бюлетините за изборите

Под №1 ще се яви " Движение ЗАЕДНО за смяна "

ГЕРБ също по този начин ще се откаже от дългогодишния си слоган " Работа, работа, работа ", като новото мото ще бъде оповестено до дни. " Нашият главен конкурент ще бъде хаосът и безвластието " , съобщи още някогашният народен представител от ГЕРБ.

Подобни терзания, по-конкретно касаещи отпадането на тавана от 35 секции за страни отвън Европейски Съюз, показаха и някогашните съдружни сътрудници на ГЕРБ от Вътрешна македонска революционна организация, все още част от обединението " Българските патриоти ".

" Притеснява ни това, което направиха партиите на Слави Трифонов, Мая Манолова, " Да България ". Видяхме по какъв начин се провеждат срещи с Ердоган, кой ще провежда изборите. Това е национално изменничество ", съобщи заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов. Патриотите показаха също по този начин упоритости да вкарат най-малко 16 депутата в идващия парламент, какъвто е и следващият им номер в интегралната бюлетина.
 Никакви нередности на 11 юли, настоя Стефан Янев
Никакви нередности на 11 юли, настоя Стефан Янев

Служебният министър председател настоя да няма негативи, които да водят до дискусия

Българска социалистическа партия, на които се падна номер 4, от своя страна си сложиха за цел да бъдат първа политическа мощ в новото Народно заседание и обявиха, че в партията няма раздори. " Убеден съм, че с повече дисциплинираност от гласоподавателите и секционните комисии ще има едни почтени и транспарантни избори ", разяснява въпроса с машинното гласоподаване Кристиян Вигенин.

" Вече няма раздори, всички работим дейно, дружно, с въодушевление. Ще го видите в акцията ни ", увери той.

Съпредседателят на " Демократнична България " Христо Иванов стартира изказването си с терзание по отношение на случая с падналия в акваторията на Черно море край Шабла " Сърцата ни са с околните на това българско момче. Това е мотив да уверим, че модернизацията на българската войска, сигурността на тези момчета и девойки, е идея за нас ", сподели той.
 Прогноза: Срутване на ГЕРБ надали, само че съвсем обезпечен спад
Прогноза: Срутване на ГЕРБ надали, само че съвсем обезпечен спад

Ще издухат ли антиГЕРБ ветровете и патриотите - зависи от интензивността

По думите му " Демократична България ", която ще се яви под номер 23, има ясна идея. " Показали сме поредност и воля и ще продължаваме да го вършим ", съобщи Иванов.

Мая Манолова от " Изправи се, мутри вън ", които жребият подреди под номер 8, е сигурна, че идните избори ще бъдат " доста по-честни ". Няма да могат да се крадат гласове, а машинният избор е инвестиция в бъдещето, уточни тя и изрази убеденост, че к оалицията й ще удвои резултата си по отношение на предходните избори на 4 април.

Изявления от другите огромни партии, на които социологията дава късмет да влязат с идващия парламент - " ИТН " и Движение за права и свободи, нямаше.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР