Под един покрив събраха семействата си братя Аргирови. Благовест и

...
Под един покрив събраха семействата си братя Аргирови. Благовест и
Коментари Харесай

Братя Аргирови прибраха децата си в България - slava.bg

Под един покрив събраха фамилиите си братя Аргирови. Благовест и Светослав извикаха наследниците си в България по време на карантината и те към момента са тук.

Синът на Светослав живееше в Холандия преди пандемията, където учеше хотелиерство. Младежът обаче бе извикан от татко си в България и изкара цялостна 14-дневна карантина, преди да получи право да излиза на открито.

За задачата той даже живееше в независим апартамент, който татко му нае в кооперацията, в която самичък живее. В същия блок е и брат му Благовест със фамилията си.

„ Много се веселя, че сме всички дружно под един покрив. Момчето ми сега се учи настойчиво и работи върху дипломната си работа.”, споделя пеещия близнак.

Той издаде и че тази седмица ще излезе първата нова ария на дуета Братя Аргирови. Парчето ще се завърти и по радиата след 20 май, написа „ България днес”.

Другият от дуета–Светослав, също привика наследниците си в България. От два месеца в дома му живеят синът му Александър, дружно със брачната половинка си и първородното им дете.

27-годишния водач пръв направи артиста дядо, а поради неналичието на полети по време на карантината дойде с цялото си семейство в България.

Миналата година по това време именития дует даде поръчка за завръщане на сцената. След като Светослав се прибра дефинитивно от Норвегия, с Благовест взеха решение да запишат нов албум и още веднъж да се посветят на музиката.

Най-известните близнаци от соца обмислят да презапишат и старите си песни с нов аранжимент, с цел да зарадват публиката. „ Много хора се радват точно на тях. Мислим по въпроса”, споделя още Благовест.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР