Под чаршафите няма стари и млади, а можещи и неможещи,

...
Под чаршафите няма стари и млади, а можещи и неможещи,
Коментари Харесай

Д-р Румен Бостанджиев каза кой го може и не може в секса и кое е най-важното за успешната креватна гимнастика

Под чаршафите няма остарели и млади, а можещи и неможещи, това сподели известният сексолог доцент доктор Румен Бостанджиев. Поставянето на всевъзможни предварителни упования може единствено да попречи на прекарванията по-късно, споделя доцент Бостанджиев. По думите му всичко опира до вътрешна настройка и предпочитание, а останалото идва с опита, написа Факти бг.
Няма явен аршин, по-който да се мери дали през лятото имаме повече предпочитание за секс, счита сексологът. „ Вероятно сходна наклонност включва хората, които са във почивка на екзотично място, да вземем за пример на море. Дори и там обаче не всичко е толкоз розово, изключително в случай че към комбинацията се прибави и алкохол. Едно пиво може да свърши доста потребна работа, само че всеки би трябвало да не не помни какъв брой носи на пиянство “, съобщи доцент Бостанджиев.

И това е забавно! ​На феновете на селфита не им доближава секс. Четете още забавни вести и потребни препоръки за вашето здраве на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

Размерът на мъжкото достолепие несъмнено е най-често задаван, когато стане дума за секс, сподели сексологът. „ Всичко е въпрос на позиция, а и надали има мъж, който да е удовлетворен от действителността. Изследване сподели, че 80% от представителите на мощния пол желаят повече сантиметри. Всичко обаче е прекомерно условно и има доста фактори, които въздействат доста повече на хубавия секс от числата “, счита доцент Бостанджиев. " От нас зависи къде, по какъв начин и какъв брой добре ще си изкараме и, в случай че нещата не се получат по упования метод, виновността си е единствено наша, сподели още Румен Бостанджиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР