Poco M4 5G идва на българския пазар през септември в

...
Коментари Харесай

Poco M4 5G – смартфон, създаден за забавление


Poco M4 5G идва на българския пазар през септември в три цвята: черен, сив и бял
(снимка: Poco)

Новият 5 G смарт телефон на Poco е ориентиран към младежката публика, на която китайският бранд (част от екосистемата на Xiaomi) дава обещание да предложи „ непрекъснато ” развлечение с „ ненадмината стойност и жанр ”.

Poco M4 5G е планиран с концепцията за игри, видеоклипове, другарство в обществените мрежи и всевъзможни други занимания във виртуалното пространство. Акцентът пада върху продуктивността и функционалността на динамичния екран, който би трябвало да се хареса на хората с „ хиперсвързан живот в придвижване ”.

За безпрепятствено преживяване при мобилни игри и стрийминг, M4 5G разчита на процесор MediaTek Dimensity 700 с интегриран 5G модем и висока енергийна успеваемост. Бързите непрекъсната и оперативна памет обезпечават по-кратко време на инсталиране на приложения, по-скоростен трансфер на огромни файлове и по-плавна ежедневна приложимост, акцентират разработчиците на смарт телефона.

Двойната задна камера се състои от 13MP главен датчик и 2MP датчик за дълбочина
(снимка: Poco)

Poco M4 5G идва с екран DynamicSwitch и интелигентно превключване на честотата на освежаване от 30Hz до 90Hz според от това какво прави потребителят. Тази технология подсигурява оптимално преживяване при игри, гледане на спорт, изпращане на текстови известия и снимане на видео, като в същото време пести сила и удължава живота на батерията.

Смартфонът е оборудван с батерия с огромен потенциал от 5000 mAh и технология за бързо зареждане 18W. Големият 6,58-инчов екран е построен със крепко стъкло Corning Gorilla Glass за спомагателна устойчивост при интензивната приложимост в придвижване.

Poco M4 5G се отличава още със моден дизайн и красиво текстурирано матово покритие, което обезпечава положително нагласяване в ръката и е стабилно на петна, пръстови отпечатъци и драскотини.

Poco M4 5G е оборудван с батерия 5000 mAh и технология за бързо зареждане 18W
(снимка: Poco)

Телефонът е екипиран с двойна задна камера, която се състои от 13MP съществена камера и 2MP датчик за дълбочина при фотоси в действително време. В допълнение, моделът включва редица новаторски функционалности, режими за снимка и видеозапис, подкрепени от изкуствен интелект за хващане на всеки миг с изясненост и точност. Налична е и предна 5MP камера за селфита и видео диалози.

Новият Poco M4 5G ще се предлага на пазара у нас от началото на септември в три цвята: черен, сив и бял в следните разновидности: 4GB/64GB и 6GB/128GB на цени надлежно 219 евро и 249 евро.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР