Почти всяка една порода кучета се нуждае от игри и

...
Почти всяка една порода кучета се нуждае от игри и
Коментари Харесай

7 породи кучета, идеални за по-мързеливите стопани

Почти всяка една порода кучета се нуждае от игри и занимания навън. Повечето стопани обаче не съумяват да си отделят над един час дневно, прекаран в разходки в парка или в градинката пред блока. Има обаче и такива породи, които са идеални за по-мързеливите стопани и през днешния ден ще ги споделим с вас.

Кои са породите кучета, съвършени за по-мързеливи стопани?

1. Мопс;

Тези кучета са извънредно симпатични и с миловидни муцунки. Те са идеални другари както за деца, по този начин и за възрастни. В тяхната компания несъмнено ще се чувствате спокойни.

2. Булонка;

Това са едни от най-умните кучета. Ще са ви правилни до гроб, без значение дали всеки ден успявате да ги разхождате с часове.

3. Чао – чао;

Това куче се нуждае от повече пространство. Ако сте последователи на огромните животни и имате задоволително място вкъщи, не виждаме причина да не си вземете едно такова сладурче.

4. Английски булдог;

Тези симпатични животинки вероятно ще ви дърпат към дома, когато излезете с тях на разходка. Те избират да се гушкат в скута на своя собственик, вместо това да тичат в градинката с останалите четириноги.

5. Басет;
Най-дружелюбните към индивида породи кучета
Кучето е съвършен сателит - той е правилен, не се оплаква, може да ви утеши, да усъвършенства настроението ви и да ви насърчи да бъдете физически...
Прочети повече
За тази порода кучета най-важното е да са в компанията на своя собственик, без значение дали са в парка или вкъщи.

6. Шар пей;

Този лентяй никога няма да тръгне да гони топки или пръчки в парка. Той е извънредно подобаващ за по-мързеливи хора, които избират домашния уют.

7. Булмастиф.

Макар размерите на това куче да са внушителни, то не е последовател на дългите разходки. Може да прекара часове наред, лежешком до дивана в хола, без да приема това като някакво ограничаване.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР